Ο Ιχθύς έχει πολύ φαντασία, ενέργεια και πολλές εναλλαγές. Έχει άνεση στο σεξ και τη δημιουργεί και στο ταίρι του. Είναι αισθησιακός και ευαίσθητος. Θέλει σεξ με συναίσθημα για να νιώθει ασφαλής και σίγουρος. Κάνει όνειρα για το άτομο που αγαπά.

Στην αρχή, μπορεί να είναι ντροπαλός και συνεσταλμένος αλλά μετά, γίνεται τρυφερός και συναισθηματικός.

Δεν του αρέσει το χυδαίο, θέλει λεπτούς χειρισμούς και αποφεύγει το one night stand. Διεισδύει στην ψυχοσύνθεση της συντρόφου του και της προσφέρει υπέρτατη ικανοποίηση. Της κάνει όλα τα χατίρια αρκεί να είσαι πιστή. Αν δεν είναι βαθιά συναισθηματικά δεμένος, δεν ευχαριστιέται το σεξ, θέλει το χρόνο του.

Άντρας ΙΧΘΥΕΣ

Του αρέσουν οι αυτοσχεδιασμοί και δίνει βάση στις λεπτομέρειες. Δεν θα βαρεθείς ποτέ μαζί του. Τα λόγια του είναι εύστοχα και ξέρει να χειραγωγεί τις γυναίκες. Εμφανίζεται και εξαφανίζεται με την ίδια ευκολία. Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις το κέντρο του κόσμου, έστω και για λίγο. Κάνει τα πάντα για να εκδηλώσει τον αισθησιασμό του. Αγαπά την αρμονία και την ωραία ατμόσφαιρα. Ζηλεύει και λατρεύει την ποικιλία. Έχει φαντασιώσεις και του αρέσουν τα περίεργα εσώρουχα. Το μασάζ, τα χάδια στα πόδια, το σεξ στο νερό, το παιχνίδι των λέξεων στο κρεβάτι, οι στιγμές οικειότητας, τα φιλιά, η μουσική, τα κεριά, οι εξομολογήσεις, το σεξ σε ρομαντικά μέρη τον εξιτάρουν. Μερικά τρυφερά λόγια στο αφτί και λίγα φιλιά τον απογειώνουν. Αφήνει την σύντροφό του να πάρει πρωτοβουλίες και απολαμβάνει το σεξ με όλες του τις αισθήσεις.

Γυναίκα ΙΧΘΥΕΣ

Η γυναίκα Ιχθύς λατρεύει να παίζει πολλούς ρόλους στο κρεβάτι. Αγαπά τη συζήτηση, αφήνεται και επηρεάζεται. Λίγο κρασί, καλή μουσική και ρομαντισμός και παραδίνεται. Είναι εύθραυστη