Ο Σκορπιός είναι γνωστό ότι έχει χαρακτηριστική ευαισθησία σε σημείο να γίνεται ώρες ώρες υπερβολικός. Το σίγουρο είναι για τον Σκορπιό ότι όσο ευαίσθητος και ρομαντικός μπορεί να γίνεται κατά καιρούς, άλλο τόσο καλός και άγριος εραστής είναι στο κρεβάτι.

Ευαισθησία και σεξ

Μη μπερδεύεις την ευαισθησία με το «ξενέρωτο» σεξ. Αντίθετα τα ζώδια που είναι ευαίσθητα τείνουν να έχουν αναπτύξει την ενσυναίσθησή τους με αποτέλεσμα να κατανοούν τι ανάγκες έχει ο άλλος, τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον σεξουαλικό τομέα.

 

Πάθος στο κρεβάτι

Θα έχεις έναν εραστή ή σύντροφο ο οποίος δε θα σε αφήσει σε ησυχία. Θα σου δείχνει ότι σε ποθεί συνέχεια. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό από έναν άντρα σαν τον Σκορπιό που θα σε αγγίζει με ευαισθησία και ταυτόχρονα με πάθος και έντονη την αίσθηση ότι σε θέλει μόνο για τον εαυτό του.

Έχει πάθος γιατί λατρεύει το σεξ. Λατρεύει να σου δείχνει πόσο τον ερεθίζει το σώμα σου και στο δείχνει με το παραπάνω κάνοντας αρκετές εναλλακτικές στάσεις. Δε θέλει και ούτε πρόκειται να σε αφήσει να βαρεθείς ή να μην έρθεις σε οργασμό.

Ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα του Σκορπιού όταν κάνει σεξ, είναι να σε φέρει σε πολλαπλό οργασμό. Αν το καταφέρει αυτό θα έρθει και εκείνος σε οργασμό καθώς θα βλέπει την ηδονή στα μάτια σου.

 

Πρωτοβουλίες

Μην περιμένεις από έναν Σκορπιό να σε αφήσει να έχεις το πάνω χέρι. Κατά βάση εκείνος θα το έχει και μάλιστα θα ξέρει να το χρησιμοποιεί και στα σωστά σημεία του κορμιού σου. Μην έχεις το άγχος ότι μπορεί να κάνεις κάτι που θα τον ξενερώσει γιατί η λατρεία που έχει για το κορμί σου θα τον κάνει να είναι συνέχεια σε έξαψη.

Αυτό που αρέσει στον Σκορπιό είναι να σε κάνει να νιώθεις υποταγμένη στις ορέξεις του και να νιώθεις ασφαλής και εκτεθειμένη ταυτόχρονα.