Η αγαπημένη ηθοποιός και δημιουργός μεγάλων και αγαπημένων επιτυχιών στην ελληνική τηλεόραση, Δήμητρα Παπαδοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή «Nega Talk», και μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα, μεταξύ αυτών, φυσικά, και για το MEGA.

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, οικεία. Σαν να έχω ξανάρθει. Σαν να ήμουν πάντα εδώ. Σαν να μην έλειψα μια μέρα!», είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, προσθέτοντας ότι «είναι πάρα πολύ ευχάριστο που γύρισε το MEGA. Καλώς ήρθατε ξανά στη ζωή μας! Σας εύχομαι να κάνετε ό,τι ομορφιές είχατε κάνει και παλιά, και καλύτερες», ανέφερε αρχικά.

Όπως αναφέρεται στο Megatv.com, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις 28 Οκτωβρίου 2018, που όταν έπεσε «μαύρο» στο MEGA, έπαιζε «Απαράδεκτους», με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου να λέει:

«Μου το είπαν φίλοι, μου το είπαν διάφοροι. Έλειπα από το σπίτι και μου έστελναν μηνύματα και “έπεσε” συγκίνηση. Εντάξει, ήταν μια στιγμή δύσκολη, όχι για εμένα, αλλά για τους εργαζόμενους, για όλο αυτό που έγινε. Γιατί έγιναν δύσκολα πράγματα στο MEGA. Τέλειωσε αυτή η περίοδος και εύχομαι τώρα να είναι μια περίοδος φωτεινή, πάρα πολύ ανοιχτή για εργασίες, για ιδέες, δημιουργική, για ελληνικά, ωραία πράγματα, καινούρια».

Σχετικά με τη δημοφιλή σειρά, η δημιουργός αναφέρθηκε στο πόσο διαφορετική ήταν εκείνη η εποχή στην τηλεόραση, λέγοντας:

«Την εποχή των “Απαράδεκτων” δεν υπήρχε αυτή η προσήλωση στα νούμερα. Γύρω στο όγδοο – ένατο επεισόδιο είχαμε μία φωτογράφιση οι τέσσερίς μας που θα γινόταν στον δρόμο. Και συνέβη κάτι πολύ extreme. Έγινε ένα αιφνίδιο πράγμα. Και έλεγε ο Βλάσσης “ω ρε συ, οι Beatles!”. Ήταν πολύ δεδομένοι οι άνθρωποι που έπαιζαν. Ήξερα πολύ καλά για τι ψυχισμούς, για τι ανθρώπους, γράφω. Με του που έμπαιναν στο στόμα τους, γίνονταν επί δέκα αυτά που έλεγαν, τόσο σαν να μην μεσολαβούσε τίποτα. Ήταν κάτι μαγικό».

Στην ερώτηση για το εάν η ίδια μπορούσε να προβλέψει το ότι οι «Απαράδεκτοι» θα αγαπιούνται από το ελληνικό κοινό ακόμη και τόσα χρόνια μετά, η αγαπημένη ηθοποιός απάντησε:

«Ο Βλάσσης το έλεγε ότι θα μείνει. Όταν τα διάβαζε. Ο Βλάσσης ήταν παιδί της πιάτσας. Και ένιωσε ότι αυτό μυρίζει “επικοινωνία”. Ο Βλάσσης μύριζε την επαφή. Αυτό ήξερε η ψυχή του καλά».

Για το θέμα των συνεντεύξεων και για το πώς επιλέγει το τι θα μοιραστεί με το ευρύ κοινό, μίλησε έπειτα η Δήμητρα Παπαδοπούλου, λέγοντας:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για εμένα. Τα εν οίκω μη εν δήμω. Και το τηρώ και για των φίλων μου τα μυστικά. Δεν το συζητάω να εκθέτω πράγματα», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος. «Κάποιος που πάει στην τηλεόραση και εκθέτει τα πάντα του, λένε “τι ωραίος τύπος, ακομπλεξάριστος”. Όχι, δεν είναι ακομπλεξάριστος. Είναι κομπλεξικός», πρόσθεσε.

«Αν αυτό δεν σου δίνει σημαντικότητα και δεν αντλείς σημαντικότητα από το πρόβλημά σου, έχει αξία να μοιράζεσαι. Αλλά, εννιά στις δέκα φορές, οι άνθρωποι προσπαθούν να πάρουν σημαντικότητα ακόμα και από αρρώστια τους. Δεν μου αρέσει. Έχω αισθανθεί ανθρώπους που εκθέτουν ακόμα και την ασθένεια για να πάρουν σημαντικότητα, για να υπάρξουν. Είναι μια εποχή που ο καθένας θέλει να υπάρξει, και να γίνει διάσημος, έστω και για μισό λεπτό, λέγοντας ακόμα ότι έπαθε ποδάγρα», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός, προκαλώντας γέλιο και στην ίδια, αλλά και στην Αθηναΐδα Νέγκα

.