Η Ελλάδα θα είναι παρούσα στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με εκπρόσωπο την 17χρονη Stefania, που θα ερμηνεύσει το κομμάτι με τίτλο «Supergirl», το οποίο παρουσιάστηκε την Κυριακή (1/3).

 

 

Συγκεκριμένα, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση αποκάλυψε την 41η συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision μέσα από την εκπομπή «Eurovision – Η αντίστροφη μέτρηση», με παρουσιαστή τον Μιχάλη Μαρίνο, η οποία θα παρουσιάζει έως και τον Μάιο όλα τα νέα για τον μουσικό διαγωνισμό.

Το τραγούδι «Supergirl» υπογράφουν ο Δημήτρης Κοντόπουλος, οι Arcade και η Sharon Vaughn.

 

 

Το βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Καρύδας με τα γυρίσματα να έχουν γίνει σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη θα ανέβει ως «Supergirl» στη σκηνή του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, στο Ρότερνταμ εκπροσωπώντας την Ελλάδα, ύστερα από την ομόφωνη θετική γνωμοδότηση της Ομάδας Εργασίας.

Τα πρώτα στοιχήματα

Τα στοιχήματα θέλουν στις πρώτες θέσεις, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, την Ισλανδία, τη Λιθουανία και τη Ρουμανία, ενώ από κοντά ακολουθεί και η συμμετοχή της Ιταλίας.

Οι πρώτες ενδείξεις των στοιχημάτων για το νικητή της Eurovision 2020 μπορεί να αλλάξουν, όμως, καθώς στις πρώτες θέσεις βρίσκονται χώρες που δεν έχουν ακόμη παρουσιάσει επίσημα τους εκπροσώπους και τα τραγούδια τους στον διαγωνισμό.

 

 

Σύμφωνα με τις αποδόσεις των εταιριών η ελληνική συμμετοχή βρίσκεται στη 15η θέση μεταξύ των 41 χωρών που θα διαγωνιστούν στον διαγωνισμό της Eurovision.