Οι Λέοντες είναι γνωστοί για το πάθος και το πείσμα τους όταν θέλουν κάτι πολύ. Από την άλλη οι Λέοντες είναι της άποψης ότι ότι δε θα δώσουν χρόνο σε ό,τι δεν αξίζει την προσοχή τους.

Τι της αρέσει;

 

Να κολακεύσετε την αυταρέσκειά της και να δείξετε την εκτίμηση που της αξίζει. Αν δεν τα εισπράξει αυτά ξεκάθαρα, η σχέση σας δε θα προχωρήσει ποτέ, καθώς αναζητά επιβεβαίωση από άλλους εξωτερικούς παράγοντες.

Όταν έχετε σχέση μαζί της θα θεωρεί δεδομένο ότι δε θα κοιτάτε άλλες γυναίκες. Θεωρεί ότι μόνο εκείνη θα πρέπει να είναι το κέντρο της προσοχής και του πόθου σας. Η ιδέα και μόνο του ανταγωνισμού την απωθεί εντελώς, γιατί απλά είναι υπέροχη, μεγαλοπρεπής και καλύτερη από κάθε άλλη – ή τουλάχιστον έτσι βλέπει τον εαυτό της!

Να ξέρεις όμως ότι τραβάει η ίδια αρκετά την προσοχή των άλλων. Πρέπει να είστε έτοιμος για σκληρό ανταγωνισμό. Προσελκύει τους άνδρες, σκόπιμα ή όχι, λόγω της εκθαμβωτικής προσωπικότητά της.

Έχει πείσμα και την τάση να θέλει να περνάει το δικό της παρά τις όποιες δυσμενείς συνθήκες. Είναι καλή σύντροφος, αφού ξέρει να δίνει στοργή κι αγάπη και σας κάνει να αισθανθείτε πραγματικά καλά με τον εαυτό σας. Είναι ευγενική και υποστηρικτική, διαθέτει έναν περιπετειώδη χαρακτήρα και είναι πάντα διασκεδαστικό να είστε μαζί της.

Θέλει παρ’ όλα αυτά να έχει το πάνω χέρι σε κάθε περίπτωση. Αλλά όχι εντελώς, γιατί χρειάζεται ένα σύντροφο που θα της δείξει το δρόμο και θα της προσφέρει την αίσθηση της επιδοκιμασίας. Θα πρέπει να έχει δίπλα της κάποιον που τον να θαυμάζει.

Θέλει έναν άντρα που θα παίρνει πρωτοβουλίες, όχι όμως και κάποιον που θα έχει πολλή παθητικότητα. Δεν απαιτεί να έχει τον έλεγχο. Θέλει δίπλα της κάποιον παθιασμένο με τη ζωή, που πασχίζει για το καλύτερο σε όλα επειδή θεωρεί ότι της αξίζει το καλύτερο.