Ο Κριός με τον Παρθένο συνιστούν έναν σχετικά δύσκολο συνδυασμό καθόσον και οι δύο είναι της άποψης ότι όταν θέλει να περάσει το δίκιο τους δε θα κάνει κανένας βήμα πίσω.

Αλληλεπίδραση

Σας συνδέουν περισσότερα τα οικονομικά και εργασιακά θέματα, παρά τα συναισθηματικά. Υπάρχουν πολλά μαθήματα που θα πάρετε ο ένας απ’ τον άλλο σ’ αυτό το κομμάτι. Αν είστε αρκετά ανοιχτοί και πρόθυμοι να δεχτείτε συμβουλές, ένας Παρθένος θα σας προσφέρει πολλά σ’ αυτόν τον τομέα, θα σας μάθει πώς να βάζετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας.

Αν κι ο Παρθένος φανεί εξίσου ανοιχτόμυαλος, θα μάθει από εσάς πώς να παίρνει ρίσκα και πώς να βάζει περισσότερη ενέργεια σε μία εργασία.

Επειδή και τα δύο ζώδια έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό να κοιτάζουν την καριέρα και να έχουν έντονο εγωισμό, θα καταλαβαίνει αρκετά ο ένας τον άλλον.

Αν αποφασίσετε να συνεργαστείτε, ο συνδυασμός θα μπορούσε να είναι επιτυχημένος, γιατί ο Παρθένος θα σας υποστηρίξει απόλυτα. Άλλωστε, αυτό που αναζητά είναι η τελειότητα. Θα μπορούσατε να τους χαρακτηρίσετε  σχολαστικούς, αλλά δε χρειάζεται να είστε τόσο επικριτικοί απέναντί του.

Ένα μεγάλο συν είναι ότι ο Παρθένος θα ενθουσιαστεί ακούγοντας τις ιδέες σας και θα τις λάβει σοβαρά υπόψην. Στη συνέχεια θα τις σκεφτεί και θα τις επεξεργαστεί, έτσι ώστε να λειτουργούν στην πράξη. Σ’ αυτό το επίπεδο και οι δυο σας θα εκπλαγείτε από το πόσο καλή δουλειά μπορείτε να κάνετε μαζί.

Και οι δύο έχετε ως βασικό κοινό την ειλικρίνεια και την κυνικότητα. Οι δυο σας έχετε παρόμοια ιδανικά αλλά εκφράζετε τις απόψεις σας και ζείτε με πολύ διαφορετικούς τρόπους.

Αυτή η διαφορά στο στυλ είναι ιδιαίτερα αισθητή και στη σεξουαλική σας επαφή. Ο Παρθένος σε σχέση με την ωμή και πρωτόγονη δική σας προσέγγιση, είναι ίσως υπερβολικά περιποιημένος και «καθωσπρέπει». Αλλά μην ξεχνάτε ότι γεννήθηκε για να υπηρετεί, όπως εσείς για να καθοδηγείτε, οπότε θα μπορούσε να υπάρξει συμβατότητα μεταξύ σας.