Αν θέλει ένας άντρας να ικανοποιήσει μια γυναίκα, δεν έχει να κάνει τίποτε άλλο παρά να τη ρωτήσει τι είναι αυτό που της αρέσει. Διαφορετικά δε μπορεί να πει ότι η ίδια δεν τον βοήθησε να γνωρίζει καλύτερα.

Ανάποδη καουμπόισσα 

Οι γυναίκες που την απορρίπτουν το κάνουν γιατί σε αυτή τη στάση δεν μπορούν να βρουν ρυθμό και επιπλέον δεν υπάρχει επαφή με τα σημεία που την ερεθίζουν.

 

Καουμπόισσα 

Σίγουρα μπορεί να έχει ένα ενδιαφέρον ως εναλλαγή στην διάρκεια του σεξ αρκεί να μην μείνει κανείς μόνο εκεί. Οι γυναίκες την κατατάσσουν στην κατηγορία με τις μάλλον βαρετές στάσεις και τις πιο κουραστικές όταν ο στόχος να φέρουν έτσι σε οργασμό τον παρτενέρ τους αργεί βασανιστικά.

 

Λωτός

Η απουσία του να κάνεις παραπάνω κινήσεις είναι ένας από τους λόγους που απορρίπτουν αυτή τη στάση.

Ιεραποστολικό

Μπορεί να είναι ίσως η πιο δημοφιλής στάση για να έρθουν σε οργασμό οι περισσότερες από εμάς, αλλά σε κάποιες δημιουργεί αίσθηση ασφυξίας ειδικά αν ο σύντροφος δεν μπορεί να χειριστεί σωστά το σώμα του.

 

Κουτάλι

Θυμίζει σε ορισμένες γυναίκες το σεξ ενός παντρεμένου ζευγαριού, που κάνει σεξ ρουτίνας, κι αυτό από μόνο του είναι λόγος να το βγάλουν από τη λίστα τους.

 

Στα όρθια

Ο λόγος που την απορρίπτουν συχνά είναι η διαφορά ύψους. Μπορεί στις ταινίες να φαίνεται σέξι αυτή η στάση αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο για τις περισσότερες γυναίκες.

 

69

Απαιτείται να ικανοποιήσεις τον παρτενέρ σου την ίδια ώρα που θέλεις να πάρεις ικανοποίηση εσύ. Κάτι που μοιάζει αδύνατο για κάποιες γυναίκες και για αυτό δεν τους αρέσει αυτή η στάση.