Ορισμένα πράγματα στο σεξ το κάνουν πιο ακόμη πιο απολαυστικό και εκεί μάλιστα που δεν το περιμένεις καν. Δείξε περισσότερη έμφαση στα παρακάτω.

Τι χρειάζεται;

 

Η διάσημη ειδικός του σεξ Δρ Zhana Vrangalova επισημαίνει ότι οι αναστεναγμοί και τα βογγητά κατά τη διάρκεια της πράξης είναι πολύ σημαντικά.

Αν το σκεφτείς, αυτό βγάζει απόλυτα νόημα. Έτσι μπορείς να γνωρίζεις αλλά και να δώσεις στο σύντροφό σου να καταλάβει ότι κάτι γίνεται σωστά και με αυτό τον τρόπο τον οδηγήσεις σε όλα αυτά που ξέρεις (ή ανακαλύπτεις στην πορεία) ότι σε ευχαριστούν.

Αν αναστενάζεις κάθε φορά που κάνει κάτι συγκεκριμένο τότε θα πάρει το μήνυμα και θα συνεχίσει να το κάνει. Αν πάλι κάτι δεν σου αρέσει και δεν έχεις καμία αντίδραση τότε δεν θα το ξανακάνει. “Ξεκινήστε με ένα κλασικό ωχ και αφήστε τη φωνή σας να αυξομειώνεται ανάλογα με το πόσο σας αρέσει κάτι” συμβουλεύει η sex expert.

 Την ίδια ώρα, οι αισθησιακές κραυγές ενισχύουν την αυτοεκτίμησή του γιατί έτσι είναι βέβαιοι ότι παρέχουν σου παρέχουν χαρά. Αντίστοιχα, αυτό το εισπράττεις κι εσύ για τη δική σου ερωτική αυτοπεποίθηση.

Τέλος, οι λάγνοι ήχοι ενισχύουν την επικοινωνία του ζευγαριού, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να ειπωθούν με λέξεις όλα αυτά που τους αρέσουν ή δεν τους αρέσουν κατά τη διάρκεια του σεξ.