Εκρηκτικό και εντυπωσιακό, όπως η ίδια η Ελένη Φουρέιρα, το «YAYO» είναι το νέο της διεθνές hit single και το video clip αποκαλύπτει τη νέα της καλλιτεχνική ταυτότητα.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο πετυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της, με την pop star να μην σταματά στιγμή να εκπλήσσει ευχάριστα το κοινό της.

Όπως είχε προαναγγείλει η ίδια μέσα από τα social media, το νέο της βίντεο κλιπ μόλις κυκλοφόρησε και για ακόμα μία φορά η Ελένη Φουρέιρα δεν απογοήτευσε τους θαυμαστές της.

 

 

Το «YAYO», σε μουσική Claydee Lupa και Ελένης Φουρέιρα και στίχους Andy Nicolas, Claydee Lupa, Ελένης Φουρέιρα και Kareem Kalokoh, συνεχίζει το σερί των επιτυχιών της «βασίλισσας» της ελληνικής pop, που «σπάνε» ρεκόρ και σύνορα.

Τη short movie με τη retro αισθητική και τον έντονο αισθησιασμό σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Γιάννης Δημολίτσας.
Το hit single έρχεται μετά και την κυκλοφορία του πρώτου διεθνές EP «Gypsy Woman», τη συνεργασία κορυφής με τον Snoop Dogg και τον Kaan, «Sirens», καθώς και το ξεσηκωτικό anthem με τον Claydee, «Loquita».

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, η Ελένη Φουρέιρα σχεδιάζει τη φετινή της περιοδεία ενώ ταυτόχρονα, προετοιμάζεται για να ανοίξει με τον εντυπωσιακό της τρόπο τις δύο συναυλίες του Κολομβιανού superstar Maluma στην Ελλάδα, στις 11 Μαρτίου στην Αθήνα και στις 13 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη.

Απολαύστε την Ελένη Φουρέιρα στο νέο της βίντεο: