Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (3/3) το μοντέλο Ελευθερία Καρνάβα, όπου μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας, μέσα από το οποίο την γνωρίσαμε, για το αν είναι ακόμη μαζί με τον σύντροφό της, αλλά και για τη νέα της αγάπη.

Η Ελευθερία Καρνάβα ήταν το golden pass στο περασμένο GNTM και σίγουρα μια από τις συμμετοχές που συζητήθηκαν πολύ για την πορεία της μέσα στο παιχνίδι.

Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι των μοντέλων, για την επιθετική συμπεριφορά των FF, ενώ αποκάλυψε πως η Μαρτίνα της ζήτησε συγγνώμη.

«Στο GNTM ήμουν πολύ αγχωμένη. Ο σύντροφός μου έκανε χιούμορ στο τηλεφώνημά μας. Δεν περίμενα ότι θα πάρει τόσο έκταση το θέμα. Του είπα ότι δεν έπρεπε να το πει αυτό και να κάνει πλάκα και ότι πρέπει να μιλήσει σοβαρά.

Την επόμενη φορά που μιλήσαμε μου ζήτησε συγγνώμη που το είπε αυτό», είπε αρχικά η Ελευθερία Καρναβά και η Ελεονώρα Μελέτη την ρώτησε πόσο καιρό είναι μαζί.

Όταν ωστόσο ρωτήθηκε αν είναι ακόμη μαζί με τον σύντροφό της, απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα.

«Δε θέλω να το συζητήσω αυτό, δεν ξέρω αν έχουμε χωρίσει» είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Καρνάβα για την προσωπική της ζωή, μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας.

«Αν με τις FF δεν ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο δεν θα γίνονταν όλα αυτά. Στην αρχή δεν το πήρα πολύ σοβαρά και πίστευα ότι θα σταματήσουν κάποια στιγμή. Εγώ καθόμουν με τις φίλες μου πάντα και πήγαινα αργά στο δωμάτιο για να κοιμηθώ. Επαγγελματικά με βοήθησε το GNTM, μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις. Θα μου άρεσε πολύ να έφευγα στο εξωτερικό», τόνισε η Ελευθερία Καρναβά.

«Κρατάω επαφές με όλα τα κορίτσια εκτός από τις FF. Από τις FF μιλάω μόνο με τη Μαρτίνα, η οποία μου ζήτησε συγγνώμη όταν τελείωσε το παιχνίδι και αυτό μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Δεν μιλάω με τους κριτές, είμαι πολύ ντροπαλή για να τους στείλω μήνυμα να ρωτήσουν τι κάνουν», είπε μεταξύ άλλων η Ελευθερία Καρναβά.

Η Ελευθερία Καρνάβα μίλησε και για τις σπουδές της στον κινηματογράφο:

«Σπουδάζω και κινηματογράφο. Προσπαθώ να τα κάνω όλα μαζί. Είναι γενικότερα πιεσμένο το πρόγραμμά μου τώρα τελευταία. Μου αρέσει πολύ η σκηνοθεσία. Έχω πολύ φαντασία γενικά και μου αρέσουν πολύ οι ταινίες horror και ειδικότερα η κατηγορία mind game!

 

Δείτε στα παρακάτω βίντεο όσα είπε η Ελευθερία Καρνάβα μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη: