Το τι «φτιάχνει» μια γυναίκα στην ερωτική της ζωή είναι εντελώς υποκειμενικό.

Καθεμιά έχει τις δικές της ανάγκες, τις δικές τις φαντασιώσεις και τις δικές της προτιμήσεις.

Ωστόσο, – στατιστικά μιλώντας – υπάρχουν κάποιες φαντασιώσεις που λίγο-πολύ, όλες είχαμε..

 

Παιχνίδια κυριαρχίας

Αυτή η φαντασίωση έχει δύο όψεις. Από τη μία έχουμε τις γυναίκες που λατρεύουν όταν ο άνδρας παίρνει τα ηνία και είναι ο κυρίαρχος του σεξουαλικού παιχνιδιού.

Όσο θέλουν ο σύντροφός τους να είναι γλυκός και τρυφερός μαζί τους, τόσο θέλουν όταν βρεθούν μόνοι στην κρεβατοκάμαρα να δείξει την ισχύ του και να γίνει «άγριος».

Από την άλλη, έχουμε τις γυναίκες που αγαπούν να έχουν τον έλεγχο με το σύντροφό τους να τις παρακαλά για έλεος στην κρεβατοκάμαρα και εκείνες να το παίζουν αδιάφορες.

Αυτός ο άγνωστος

Καμιά γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στην ιδέα να περάσει μια νύχτα πάθους με ένα μυστηριώδη και σέξι άγνωστο.

Το τρίο το σωστό

Όλοι το έχουν φαντασιωθεί, λίγοι το έχουν κάνει. Οι γυναίκες πολύ συχνά φαντάζονται να βρίσκονται στο κρεβάτι με μία γυναίκα και έναν άντρα και με τους δύο να υπακούν στις σεξουαλικές επιθυμίες της.

Το κοινό μου παρακαλώ

Πολλές είναι οι γυναίκες που ερεθίζονται με την ιδέα να τις βλέπει κάποιος να κάνουν σεξ. Η ηδονοβλεπτική αυτή διάθεση μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία στα ύψη!

Το δημόσιο δεν είναι πάντα βαρετό

Όλοι κάποια στιγμή έχουμε φανταστεί να κάνουμε σεξ σε κάποιο δημόσιο χώρο, είτε αυτός λέγεται παραλία, είτε στο ασανσέρ ή το πάρκινγκ. Η αίσθηση ότι μπορεί κάποιος να σε πιάσει στα πράσα μπορεί να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη!