Γνώρισε πώς λειτουργεί το δικό σου «ηλιακό σύστημα» και μάθε την ιδιαίτερη επιρροή που έχουν αυτά τα άστρα στη δική σου πορεία.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου είναι βέβαια ο Άρης, ο μαχητικός, θαρραλέος και παρορμητικός θεός του πολέμου.

Ο αυστηρός Κρόνος επιβλέπει τα επαγγελματικά σου και σε μαθαίνει ότι χρειάζεσαι πειθαρχία και δουλειά. Η παιχνιδιάρα Αφροδίτη οδηγεί τα ερωτικά σου παιχνίδια, αλλά και τα οικονομικά σου θέματα.

Ο μεγαλόπρεπος Ήλιος σιγοντάρει τη διασκέδαση, τη δημιουργικότητα, αλλά και τις τυχοδιωκτικές σου τάσεις.

Η οικογενειακή σου ζωή και το σπιτικό σου κουμαντάρονται από τη «μητρική» Σελήνη, ενώ ο Ερμής ασχολείται με την υγεία και τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου. Οι πνευματικές σου αναζητήσεις υπάγονται στην επικράτεια του Ποσειδώνα, ενώ ο Δίας είναι επιφορτισμένος με θέματα ταξιδιών, ανώτερης μόρφωσης και φιλοσοφικών ανησυχιών.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε κυβερνά η ερωτιάρα Αφροδίτη, που είναι επίσης ο πλανήτης για την υγεία και την εργασία σου. Για σένα ο πλανήτης του έρωτα είναι ο Πλούτωνας, που σε σπρώχνει να αναζητάς την ηδονή, χαρίζοντάς σου έντονη σεξουαλικότητα. Την καριέρα σου την επιβλέπει ο Ουρανός, προσθέτοντάς της το στοιχείο της έκπληξης που καθόλου δεν σου αρέσει (αλλά δεν σε παίρνει να κάνεις και διαφορετικά).

Στα οικονομικά σου κάνει κουμάντο ο τετραπέρατος Ερμής. Την οικογενειακή σου ζωή φωτίζει ένας ολόλαμπρος Ήλιος και τις πνευματικές σου αναζητήσεις ο ατρόμητος Άρης. Ο Κρόνος, με την αγάπη του στην οργάνωση, οδηγεί τα ταξίδια και την ανώτερη μόρφωσή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής που σε κυβερνά, σε κάνει όμοιό του: πανέξυπνο, πνευματώδη και επικοινωνιακό. Εκείνος είναι επίσης ο πλανήτης που έχει την εποπτεία της οικογενειακής σου ζωής και του σπιτικού σου γενικότερα. Γι’ αυτό και το έχεις γεμάτο κόσμο και βιβλία.

Ο Ποσειδώνας ασχολείται με την καριέρα σου, χαρίζοντάς σου διαίσθηση, αλλά και υπερβολικές προσδοκίες. Το αστέρι του έρωτά σου είναι ο Δίας, που δεν σε κάνει και υπόδειγμα πίστης, καθώς αγαπά τις επεκτάσεις. Για τα οικονομικά σου είναι εντεταλμένη η Σελήνη, γι’ αυτό και τόσο συχνά η τσέπη σου αδειάζει, γεμίζει και πάει λέγοντας. Ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας είναι υπεύθυνος για την υγεία σου και την καθημερινότητά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη που σε κυβερνά, σε κάνει αισθηματία στο έπακρο. Ο Άρης καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να σου εμφυσήσει κάποια ανταγωνιστικότητα στα επαγγελματικά σου, ενώ ο Ήλιος θέλει να σε κάνει κάπως πιο «large» στα οικονομικά σου.

Ο πλανήτης της αγάπης σου είναι ο Κρόνος, που θέλει τον άλλο δεμένο με… συμβόλαιο και ό,τι λέει, δεν ξελέει.

Η Αφροδίτη δίνει στην οικογενειακή σου ζωή μια νότα αισθησιασμού και σε συμβουλεύει πώς να έχεις ένα ωραίο σπιτικό. Ο Πλούτωνας σε καλεί σε διασκεδάσεις με το δικό του κάπως «μουρτζούφλικο» στιλ, ενώ ο Ποσειδώνας υπόσχεται να σου φέρει καλοτυχία (καλά, μην το δένεις κιόλας) και ο Ερμής πνευματική φώτιση.

ΛΕΩΝ

Λάμπεις σαν τον κυβερνήτη σου τον Ήλιο ή τουλάχιστον αυτό επιδιώκεις. Η Αφροδίτη σε κάνει να ερωτεύεσαι τη δουλειά σου ή το αντίστροφο, με ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα στα επαγγελματικά.

Ο πλανήτης του έρωτά σου είναι ο Ουρανός, που ενισχύει τη γοητεία σου και σε κάνει να εμπνέεις κεραυνοβόλες αγάπες.

Στα οικονομικά σου έχεις διαχειριστή τον κάπως επιπόλαιο και φιγουρατζή Ερμή, οπότε μπορεί να περνά από τα χέρια σου μπόλικο χρήμα, που καταλήγει σε λούσα και διασκεδάσεις.

Ο πλανήτης της υγείας σου είναι ο Κρόνος, που σε επαναφέρει στην τάξη όταν κάνεις καταχρήσεις. Ο Πλούτωνας ασχολείται με τα της οικίας σου, φέρνοντας μπόλικο σεξ στο κρεβάτι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής γίνεται κυβερνήτης σου αλλά και υπεύθυνος για τα επαγγελματικά σου, κι εσύ αξιοποιείς την εξυπνάδα και την ικανότητά του της διάκρισης.

Στον έρωτα έχεις οδηγό τον Ποσειδώνα, που σε κάνει να οραματίζεσαι όποιον αγαπάς στη βελτιωμένη έκδοσή του (λέγε με τελειομανή).

Στα οικονομικά σου είναι υπεύθυνη η Αφροδίτη, κάνοντάς σε να ξοδεύεις για πράγματα με γούστο, αλλά και χρησιμότητα φυσικά.

Ο Δίας προσπαθεί να κάνει πιο ανάλαφρη την οικογενειακή σου ζωή, ενώ στην υγεία και στην καθημερινότητα ο Ουρανός σου δείχνει πως δεν μπορείς να προβλέπεις τα πάντα. Ο Κρόνος επιβάλλει την υπευθυνότητα πάνω από τη διασκέδαση, αλλά ευτυχώς στο σεξ ο Άρης σε μετατρέπει σε κρυφό ηφαίστειο.

ΖΥΓΟΣ

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη είσαι ο απόλυτος εστέτ… ερωτιάρης και ο Άρης σε σπρώχνει να διεκδικείς αποφασιστικά την ερωτική ευτυχία. Στα οικονομικά σου κάνει κουμάντο ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας, δείχνοντάς σου πώς να μετατρέπεις την κρίση σε ευκαιρία.

Ο Ποσειδώνας σε κάνει δημιουργικό στη δουλειά και κάπως αμελή στα θέματα υγείας (άσε που συχνά προτιμάς … να μην ξέρεις). Αντιμετωπίζεις την οικογένεια και τη ζωή στο σπίτι με την υπευθυνότητα που σου δίνει ο Κρόνος.

Ο διανοούμενος Ερμής επιβλέπει τις πνευματικές σου αναζητήσεις και σου φέρνει καλοτυχία. Μια καλοτυχία που ενισχύεται και από τις γνωριμίες σου, όπου ο επεκτατικός Δίας ενισχύει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε κυβερνά ο Πλούτωνας της μεταμόρφωσης και της σεξουαλικότητας, με τη συνεργασία του διεκδικητικού και θαρραλέου Άρη. Ο Άρης, εκτός από συγκυβερνήτης σου, φροντίζει την υγεία και τις υποθέσεις της καθημερινότητάς σου. Στον έρωτα έχεις την προστασία της Αφροδίτης (έτσι εξηγούνται όλες σου οι επιτυχίες), ενώ στα επαγγελματικά ο Ήλιος σε βοηθά να αναδειχθείς. Διπλό τζακ-ποτ, δηλαδή. Ή μάλλον τριπλό, αν προσθέσουμε και τον Δία της επέκτασης και της αφθονίας, ως υπεύθυνο των οικονομικών σου.

Η οικογενειακή ζωή και το σπιτικό σου βρίσκονται υπό την επιρροή του Ουρανού, εξ ου και οι ξαφνικές καταιγίδες που ξεσπάνε, αιφνιδιάζοντας όχι τόσο εσένα (που άλλωστε τις προκαλείς) όσο τους υπόλοιπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με κυβερνήτη σου τον Δία, το… αφεντικό, έχεις ελεύθερη πρόσβαση απανταχού στο σύμπαν.

Ο Ερμής σε βοηθά στα επαγγελματικά σου, αλλά και στον έρωτα. Αυτό σε κάνει και στους δυο τομείς, ξύπνιο, γοητευτικό, αλλά όχι και τόσο αξιόπιστο (σε ανύποπτο χρόνο την… κοπανάς με τα φτερωτά του σανδάλια). Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των οικονομικών σου, κι ευτυχώς δηλαδή, γιατί θα βρισκόσουν στην ψάθα. Στην υγεία και τις υποθέσεις της καθημερινότητας έχεις υπεύθυνη τη γοητευτική Αφροδίτη, ενώ στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή τον Ποσειδώνα, που σε κάνει εξίσου φευγάτο με εκείνον. Από τις οικογενειακές ευθύνες, προτιμάς τις βαθιές πνευματικές αναζητήσεις, παρέα με τον Πλούτωνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δανείζεσαι την επιβλητική αυστηρότητα του Κρόνου, του κυβερνήτη σου, για να πετύχεις.

Όμως η καριέρα σου, απρόσμενα, βρίσκεται στα χέρια της Αφροδίτης, που προσθέτει καλαισθησία και μια αίσθηση παιχνιδιού (ευτυχώς δηλαδή).

Στην αγάπη, παρόλο που δεν σου φαίνεται, η Σελήνη φέρνει έναν συναισθηματισμό που σκαμπανεβάζει, καθώς διαρκώς προσπαθείς να επανακτήσεις τον έλεγχο στην καρδιά σου.

Ο Ουρανός επί των οικονομικών σου δείχνει πως η σιγουριά που αναζητάς δεν υπάρχει και ο Ποσειδώνας στην επικοινωνία σε μαθαίνει πως δεν μιλάνε όλοι με τη δική σου σαφήνεια. Ο Ερμής στην υγεία, σου δίνει λογική για να μη γίνεσαι υποχόνδριος και ο Άρης στην οικογένεια θέλει να επιβάλλει διαρκώς το δικό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο επαναστάτης και απρόβλεπτος Ουρανός σε κυβερνά, ενώ ο Πλούτωνας στα επαγγελματικά σου σε έχει μάθει να μη φοβάσαι τις αλλαγές και τις… επανεκκινήσεις από το μηδέν.

Ο Ήλιος κάνει τον έρωτα για σένα έναν ευχάριστο περίπατο στη λιακάδα και η Αφροδίτη φέρνει στην οικογενειακή σου ζωή ανέμελο ερωτισμό και στο σπίτι σου μια πρωτότυπη αισθητική. Η Σελήνη σε μαθαίνει πως η υγεία και η συναισθηματική σου ισορροπία πάνε μαζί.

Με τον Ποσειδώνα στα οικονομικά σου δεν είναι βέβαιο ότι κάνεις τις πιο σωστές επιλογές, αλλά το χρήμα δεν είναι για σένα το παν, καθώς ο Κρόνος σε οδηγεί σε μια συστηματική και ευσυνείδητη πνευματική αναζήτηση.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο «φευγάτος» Ποσειδώνας σε κυβερνά μέσα σε ένα βασίλειο φαντασίας, συναισθηματισμού, αλλά και ψευδαίσθησης.

Η ακόμα πιο συναισθηματική Σελήνη κάνει κουμάντο στις ερωτικές σου κατακτήσεις, στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα παιδιά, αλλά και στη δημιουργικότητά σου.

Παρόλα αυτά, όταν περνά ο ενθουσιασμός του έρωτα, ο Ερμής σου δίνει ευθυκρισία.

Ο παρορμητικός Άρης κάνει κουμάντο στα οικονομικά σου, με εναλλαγή σε κέρδη και απώλειες, αλλά τουλάχιστον ο Ερμής (και πάλι) βάζει λίγη λογική και καπατσοσύνη στη διαχείριση του σπιτιού σου και της οικογενειακής σου ζωής. Στα επαγγελματικά πάντως έχεις σύμμαχο τον αισιόδοξο Δία, που σου χαρίζει τύχη και ενισχύει την τάση να ανοίγεσαι σε νέες δραστηριότητες με… άγνοια κινδύνου.