Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (4/3) ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, όπου και μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, τα παραπανίσια κιλά που παραλίγο να του στοιχίσουν τα πόδια του, ενώ μοιράστηκε και άγνωστες πτυχές από την προσωπική του ζωή.

Ο παπάς από τις «Άγριες Μέλισσες» προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγα χρόνια, αλλά και το θαύμα που έζησε.

«Πριν πεντέμιση χρόνια έκανα μια εγχείρηση στα πνευμόνια, κάτι που δεν πρέπει να το γνωρίζετε γιατί είναι η πρώτη φορά που το λέω. Κάπνιζα γύρω στα τέσσερα πακέτα την ημέρα από τα 14 μου χρόνια.

Κάποια στιγμή με έπιασε βήχας, πήγα να κάνω μια ακτίνα, πάω κάποια στιγμή στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό, με σταυρώνει ο παπά Δημήτρης και μου λέει “πήγαινε να κάνεις μια εξέταση τώρα”. Κόλλησε ο Σταυρός στην πλάτη μου για ένα εικοσάλεπτο και δεν ξεκολλούσε. Το λέω πολύ ειλικρινά», είπε χαρακτηριστικά ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ο Κωστής Σαββιδάκης πρόσθεσε:

«Κάνω την εξέταση και μου λέει η γιατρός, “μπαίνεις Παρασκευή και Δευτέρα εγχειρίζεσαι. Δεν θέλω να σε βάλω σε χημειοθεραπείες”. Μια υπέροχη επιστήμονας που βρήκε μια κύστη σαν αυγό! Έπρεπε να κόψω το τσιγάρο, κόβοντας το πήρα κιλά και… αν δεν πήγαινα στους Αγίους Ισιδώρους μπορεί να μην ήμουν ούτε στις Άγριες Μέλισσες ούτε εδώ να τρώμε την παστούλα μας».

Ο Κωστής Σαββιδάκης αναφέρθηκε και σε μία άλλη σοβαρή εγχείρηση που είχε κάνει στα 13 του χρόνια.

«Σε ηλικία 13 ετών έφτασα 120 κιλά. Έπαθα παραμόρφωση των οστών και στα δύο πόδια με αποτέλεσμα να χρειαστεί να σπάσουν το κόκαλο για να το επαναφέρουν στη θέση του και να μείνω τρεις μήνες στους γύψους», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο  όσα δήλωσε ο Κωστής Σαββιδάκης: