Η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού με αφορμή την εκπομπή της Ellen DeGeneres «σφάζει» με το γάντι τους Έλληνες celebrities.

Η αφορμή

Το «The Ellen DeGeneres Show» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές παγκοσμίως και φιλοξενεί όλα τα μεγάλα ονόματα της showbiz.

Η Ellen DEGeneres κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ανέφερε ότι τα παιδιά των Beckham λατρεύουν τον Justin Bieber και γι΄αυτό, πριν γεννηθεί η Harper, ήθελαν να ονομάσουν το νέο μέλος της οικογένειας «Justin» αν ήταν αγόρι και «Justine» αν ήταν κορίτσι!

Το γεγονός αυτό παρακίνησε τη Ναταλία Γερμανού να προκαλέσει τους Έλληνες καλλιτέχνες να απαντήσουν ποιος θα έκανε κάτι αντίστοιχο.

«Αγαπημένοι μου φίλοι celebrities ηθοποιοί, τραγουδιστές και καλλιτέχνες. Ο Justin Bieber δέχτηκε να εμφανιστεί σε σώου για 3 δευτερόλεπτα απλώς για να «τρομάξει» τον Becham, έτσι για πλάκα. Εκπλήξτε με ευχάριστα, γράφοντάς μου στα σχόλια, πόσοι θα κάνατε κάτι αντίστοιχο. Υ. Γ Όχι απαραίτητα στη δική μου εκπομπή» έγραψε η Ναταλία Γερμανού  στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram αναρτώντας το απόσπασμα από το «The Ellen DeGeneres Show» .

Δείτε την ανάρτηση της