Υπάρχουν ζώδια που έχουν μανία με την καθαριότητα, που περνάνε εκατό φορές με απολυμαντικό μαντηλάκι τον χώρο που θα κάτσουν και κοιμούνται αγκαλιά με τη χλωρίνη και υπάρχουν και αυτά που ζουν ακριβώς αντίθετα.

Μπορεί να μην είναι απαραίτητα βρωμιάρηδες αλλά σίγουρα δεν θα το σκεφτούν αν πρέπει να φορέσουν δεύτερη μέρα την ίδια μπλούζα.

Kριός

Βαριέται να πάρει το μπάνιο του και ψεκάζεται με κολώνιες ενώ ακόμα χειρότερα, πλένεται μόνο τοπικά. Ενίοτε θα τον δεις με υγρό μαντηλάκι με το οποίο κάνει το λεγόμενο στεγνό καθάρισμα, κάνοντας πέρασμα από τη μασχάλη έως την πατούσα, έτσι για να φρεσκαριστεί.

Λέων

Μπορεί να τον δεις να κοιμάται στα ίδια σεντόνια  και να φοράει τις ίδιες κάλτσες μέχρι να λιώσουν επειδή είναι sniffer με τον εαυτό του. Το πρόβλημα με το Λέοντα είναι ότι δεν πιστεύει ότι είναι ακάθαρτος. Πιστεύει ότι η φυσική του μυρωδιά, ότι φοράει και ότι χρησιμοποιεί ευωδιάζουν απλά και μόνο επειδή τα έβαλε πάνω του.

Αιγόκερως

Διαδίδει φήμες για το πόσο του αρέσει η καθαριότητα και το παίζει παστρικός αλλά αν σηκώσεις το χαλάκι από κάτω έχει όλη τη σκόνη του σπιτιού. Όσα βλέπει η πεθερά είναι η φράση που τον αντιπροσωπεύει. Δυσάρεστες οσμές αναδύονται από το ψυγείο και την τουαλέτα του ενώ εκτός από βρώμικος είναι και τσαπατσούλης.