Στο πλατό του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε καλεσμένος, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και απάντησε σε δύσκολες ερωτήσεις

Έτσι, λοιπόν, έχοντας σαν εναλλακτική να δοκιμάσει μια μοναδικής γεύσης λιχουδιά που βρισκόταν στο τραπέζι, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δέχθηκε την εξής ερώτηση!

«Θα προτιμούσες να κάνεις εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή να γυρίσεις στην Ιλένια Ουίλιαμς;» ρώτησε με νόημα ο Νίκος Μουτσινάς.

Και ενώ ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έσπευσε να ακυρώσει το πρώτο σκέλος της ερώτησης, δίχως να ακούσει το δεύτερο, σημείωσε με ηρεμία πως «φυσικά και θα απαντήσω. Φυσικά και να γυρίσω στην Ιλένια Ουίλιαμς και στο δρόμο παίρνω και την Ζήνα Κουτσελίνη στο αμάξι».

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μου έχει κάνει πρόταση τέσσερις φορές και έχω πει όχι»

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μου έχει κάνει πρόταση τέσσερις φορές και έχω πει όχι. Είναι επαγγελματικοί οι λόγοι και τους είχα πει στους ανθρώπους που μου έκαναν την πρόταση. Θα ήμουν και ασυνεπής να λέω την άποψη μου για αυτά που κατά καιρούς λέει, η οποία είναι συνήθως αρνητική και να πάω μετά για χρήματα να συνεργαστώ μαζί της» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.