Είναι θέμα εκγράτειας καθώς δε θέλουν να γίνονται σπάταλοι χωρίς λόγο. Υπερ-αναλύουν αρκετά αυτά που ξοδεύουν καθώς και το πού τα ξοδεύουν.

Αιγόκερως

Ο βασιλιάς της αποταμίευσης και της προνοητικότητας. Ο Αιγόκερως πάνω από όλα προνοεί και είναι άψογος επαγγελματίας. Ξέρεις πως ο χρόνος είναι αμείλικτος και επιθυμεί η εργασία του να έχει οικονομικό αντίκτυπο. Σκέφτεται το μέλλον του και την οικογένεια του και θέλει να έχει παροχές δίπλα του. Δεν ξοδεύει χρήματα μάταια και έχει επενδυτικό «μάτι».

Σκορπιός

Ο Σκορπιός καταπιάνεται με όλα και θέλει να ζει άνετα. Η καλοπέραση του είναι πρωταρχικός στόχος και αν η καλοπέραση του σχετίζεται με τα οικονομικά, τότε θα κάνει κομπόδεμα. Η αλήθεια είναι ότι είναι «σφιχτός» και ξοδεύει μόνο για την δική του απόλαυση. Μην φοβάστε δεν θα πεθάνει στην ψάθα!

Καρκίνος

Παραπονιέται συνέχεια για τα χρήματα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ξεμείνει. Είναι ζώδιο που κάνει λίστα για το σούπερ μάρκετ και δεν θα ξεφύγει ποτέ από αυτό. Ένας Καρκίνος πάντα θα έχει χρήματα στην τράπεζα και είναι άκρως ανασφαλής όταν δεν έχει οικονομική ευελιξία.