Είναι από τα 3 πιο παθιασμένα ζώδια. Φιλάνε τέλεια. Κανείς δεν ξεχνάει το φιλί που θα δώσει το καθένα γιατί είναι ξεχωριστό, έχει πάθος και πολλή ερωτική διάθεση. Εν τω μεταξύ αυτά τα ζώδια είναι και γενικότερα καλά στο κρεβάτι.

Αιγόκερως

Θέλει υπομονή γιατί μπορεί να δείχνει κυνικός και αυστηρός, από μέσα του «βράζει» η θέλησή του να σε αρπάξει και να σε φιλήσει δυνατά. Δε θα μπορείς να αντισταθείς στα ερωτικά και παθιασμένα φιλιά του ζωδίου αυτού.

Ο άνδρας Αιγόκερως έχει μια ισχυρή σεξουαλική ορμή, θέλει πρώτα το πάθος και το σεξ, και στη συνέχεια την αγάπη. Είναι κλειστός και εσωστρεφής, αλλά μπορεί να αποκαλύψει πολλά, άμα του δοθεί η ευκαιρία.

Είναι από τα ζώδια που δε φιλούν το σύντροφό τους συχνά, καθώς αισθάνονται πως προδίδουν κάποια από τα συναισθήματά τους. Μόλις μπορέσουν να ανοιχτούν στον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους, τότε δίνουν ένα φιλί που τα λέει όλα.

Τότε, ο σύντροφός του καταλαβαίνει απόλυτα τι νιώθει ο Αιγόκερως για αυτόν και αυτόματα του φτιάχνει τη διάθεση και του ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη. Το φιλί του συγκεκριμένου ζωδίου έχει βάθος και ένταση. Δε θα το χρησιμοποιήσει ποτέ για να επιτύχει ένα σκοπό ή για να του κάνουν ένα χατίρι.

 

Υδροχόος 

Έχει κάποια εσωστρέφεια που τον κάνει να ντρέπεται στην αρχή να πάρει την απόφαση να δώσει το φιλί. Το ότι ο Υδροχόος δε σε φιλάει δε σημαίνει ότι δε σε θέλει. Σημαίνει ότι θέλει απλά τον χρόνο του για να δώσει το πιο τέλειο φιλί.

Όταν του αρέσει πραγματικά κάποιος, αισθάνεται έναν δισταγμό και μια “δειλία” και υπάρχουν φορές που θα πάει να φιλήσει κάποιον και τότε θα τα χάσει από τη μεγάλη του επιθυμία και ανασφάλεια.

Μόλις, όμως, ξεπεράσει αυτό το στάδιο ή τον βοηθήσει ο άλλος να το ξεπεράσει, ο Υδροχόος θα βάλει μπρος τον ερωτισμό του και θα αρχίσει τα φιλάκια στο λαιμό, θα πει γλυκές κουβέντες και φτιάξει τον άλλον εγκεφαλικά. Σημαντική για τον Υδροχόο, η επικοινωνία μέσω της ανταλλαγής ιδεών και του οραματισμού ενός καλύτερου κόσμου.

 

Ιχθύς 

Είναι τόσο ευαίσθητος και γλυκός που πρέπει πρώτα να νιώσει συναισθήματα για εσένα προκειμένου να σου δώσει το καλύτερο φιλί που έχεις νιώσει ποτέ σου. Κάνει λεπτές κινήσεις αλλά γεμάτες ένταση.

Ακολουθεί πάντα τα μονοπάτια της καρδιάς του και εκδηλώνει τα πιο βαθιά του συνασθήματα. Το κάθε του φιλί είναι και μία φράση αγάπης προς το ταίρι του. Το κοιτάει με μάτια πλάνα και τον φιλάει κάθε φορά, σα να είναι η πρώτη.

Δε γίνεται να μη μαγέψει τον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Λατρεύει κάθε σπιθαμή του κορμιού του ερωτικού του συντρόφου και δίνει απλόχερα και γενναιόδωρα τα φιλιά καθώς και τα συναισθήματά του.