Ξανά ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο διάσημος ηθοποιός, Nicolas Cage. Λόγους μήνες μετά το χωρισμό του από την make up artist Erika Koike με κατάθεση αιτήματος για ακύρωση της πράξης του γάμου τους, οι παπαράτσι εντόπισαν τον σταρ στους δρόμους της Νέας Υόρκης, να περπατά κρατώντας από το χέρι τη νέα του σύντροφο, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ μικρότερή του.

Βέβαια, όπως λένε, ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, ακόμα κι αν η διαφορά τους φτάνει στον αριθμό τριάντα. Ο Nicolas Cage και η Riko Shibata, όπως είναι το όνομά της έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και απήλαυσαν τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας μια επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

 Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τη σχέση τους ή για την ιδιότητα της 26χρονης, τα ξένα μέσα κάνουν λόγο για ένα φλερτ που υπάρχει τουλάχιστον τους τελευταίους δύο μήνες.

 

Να θυμίσουμε ότι ο Nicolas Cage μετρά στο «βιογραφικό» του τέσσερις γάμους. Η πρώτη του σύζυγος ήταν η Patricia Arquette, με την οποία παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 1995 και χώρισαν το 2001. Με την Lisa Marie Presley ο γάμος κράτησε πολύ λίγο, αφού παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2002 και κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου τον Νοέμβριο.

Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε το 2004. Η τρίτη σύζυγός του ήταν η Alice Kim και μαζί της ο ηθοποιός φαινόταν να έχει βρει το λιμάνι του.

Παντρεύτηκαν το 2004 και απέκτησαν τον γιο τους Kal – El το 2005 (Ο ηθοποιός έχει ακόμα έναν 28χρονο γιο, τον Weston Coppola Cage από τη σχέση του με την Christine Fulton). Χώρισαν μετά από 12 χρόνια γάμου. Η τέταρτη αποτυχημένη απόπειρα γάμου ήταν με την make up artist Erika Koike, που προαναφέρθηκε. Μάλιστα αυτός ήταν ένας γάμος express με διάρκεια μόλις τέσσερις ημέρες.