Αυτά τα ζώδια ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και το κάνουν ξεκάθαρο για να μη χάνουν τον χρόνο τους.

Κριός

 Ο Κριός είναι συγκρουσιακός και το πάει στο επόμενο επίπεδο και δίνει τελεσίγραφα. Δεν του αρέσει να σπαταλά τον πολύτιμο χρόνο του. Αν θέλει η σχέση του να αλλάξει και ο σύντροφος του τον πάει πίσω, θα κάνει τη μεγάλη κίνηση.

Αν ο άλλος δεν θέλει να συμμορφωθεί, ο Κριός ξέρει που βρίσκονται και τι είναι απαραίτητο για να φτάσουν το στόχο. Ξέρει ότι υπάρχουν στιγμές που το να δώσεις τελεσίγραφο είναι μεγάλο ρίσκο αλλά για έναν Κριό αξίζει τον κόπο.

Λέων

Ο Λέων είναι ευθύς, ειδικά σε ότι αφορά το τι θέλει από τις σχέσεις. Δεν θα περιμένει μέχρι ο σύντροφός του να  μπει στο δικό του τρόπο σκέψης.

Δεν φοβάται να δώσει τελεσίγραφο γιατί ήδη έχει ψάξει όλα τα πιθανά σενάρια και ξέρει ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του. Έχει αυτοπεποίθηση για τις αποφάσεις που παίρνει και ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει. Αν ο σύντροφος του Λέοντα είναι αναποφάσιστος, θα πιέσει τα πράγματα για να πάρει μία απάντηση.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο τι θέλει από τι ζωή και τις σχέσεις του. Αν ο σύντροφός του είναι λίγο πιο… χαλαρός και δεν δεσμεύεται τότε θα δώσει τελεσίγραφο.

Το να δίνεις στους ανθρώπους τελεσίγραφα σημαίνει ότι είσαι έτοιμος να σηκώσεις το βάρος όποιας απόφασης και αυτός που πρέπει να πάρει την απόφαση να πιστέψει ότι το εννοείς και θα το ακολουθήσεις. Ο Σκορπιός δεν θα  δώσει τελεσίγραφο αν δεν το εννοεί απόλυτα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χωρίσει, τότε αυτό θα κάνει.

Δίδυμος

Αν υπάρχει ένα πράγμα που γνωρίζουμε για τον Δίδυμο είναι ότι αν θέσει τελεσίγραφο, σημαίνει ότι το έχει σκεφτεί πολύ καλά και έχουν εξαντλήσει οποιαδήποτε άλλη ιδέα.

Ένα τελεσίγραφο είναι η μοναδική κίνηση που θεωρεί ότι πρέπει να κάνει. Μπορεί φαίνεται χειριστικό αλλά είναι απόλυτα ειλικρινές για ένα Δίδυμο. Το τελεσίγραφο είναι ένας τρόπος να κινήσει τα πράγματα και μιας και μισεί την έλλειψη ενδιαφέροντος όσο τίποτα, θα κάνει οποιαδήποτε κίνηση για να φέρει μια αλλαγή.

Παρθένος

Ο Παρθένος θα δώσει τελεσίγραφο για τους ίδιους λόγους με έναν Δίδυμο. Έχε εξαντλήσει κάθε σκέψη για το πώς μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στη σχέση όταν αυτή έχει βαλτώσει.

Ένας Παρθένος έχει εξετάσει την κατάσταση από κάθε πλευρά, έχει συζητήσει με τον σύντροφό του και έχει κάνει ό,τι μπορούσε για να προκαλέσει μια αλλαγή. Είναι χαρούμενος όταν η σχέση του σταθεροποιείται. Αν ο Παρθένος είναι έτοιμος να το πάει στο επόμενο επίπεδο, θα ακολουθήσει αυτή τη στρατηγική και θα αναγκάσει τον σύντροφό του να αντιδράσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: