Είναι αρκετά ευαίσθητα ζώδια και ο Καρκίνος και ο Ταύρος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όσο συγκρατημένα συναισθήματα και να δείχνουν, να μην νιώθουν τόσο χαλαροί όσο λένε.

Καρκίνος

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου έχουν την φήμη ότι επιθυμούν ισχυρούς δεσμούς με διάρκεια με τους ανθρώπους που βγαίνουν. Ακόμα κι αν θέλουν να κρατήσουν τον άνθρωπο με τον οποίο κάνουν περιστασιακό σεξ σε απόσταση, θα καταλήξουν να είναι δεμένοι μαζί του έτσι κι αλλιώς.

Ακόμα κι αν δεν βγαίνουν επίσημα με κάποιον, θέλουν να ξέρουν ότι υπάρχει μία ρομαντική διάσταση στη συναναστροφή τους. Το σεξ χωρίς δεσμεύσεις δεν είναι το στοιχείο τους. Οι Καρκίνοι είναι από αυτά τα ζώδια που αργούν να ανοίξουν την καρδιά τους διάπλατα.

Για αυτό χρειάζονται μια ένα δέσιμο που είναι πέρα από το σωματικό: τους κάνει να νιώθουν ασφαλείς με το ποιοι είναι χωρίς να χρειάζεται να βάλουν τείχη. Η ευτυχία τους προκύπτει από μια βάση εμπιστοσύνης.

 

Ταύρος

Αντίστοιχα με τους Καρκίνους, οι Ταύροι αργούν να μοιραστούν τα βαθύτερα αισθήματά τους με κάποιον. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν τους βγαίνει η ρομαντική τους πλευρά όταν γνωρίσουν έναν άνθρωπο. Οι Ταύροι δεν το έχουν εύκολα με την εξωστρέφεια αλλά κατά βάθος ελπίζουν σε μια σταθερή και με διάρκεια σχέση που τους κάνει να νιώσουν ασφαλείς και χωρίς επίβλεψη.

Δεν έχουν την υπομονή για σχέσεις που δεν θα κρατήσουν παραπάνω από κάποιες εβδομάδες ή μήνες.

Όταν συναντούν κάποιον με τον οποίο έχουν χημεία, δεν μπορούν παρά να αρχίσουν να θέλουν παραπάνω πράγματα. Θέλουν να νιώθουν την λατρεία του συντρόφου τους οπότε είναι φυσικό να προχωρούν τη σχέση στο επόμενο επίπεδο. Μόλις βρουν αυτό που θέλουν, αρχίζει η προσπάθεια να το κρατήσουν στη ζωή τους.