Κάθε ζώδιο έχει ξεχωριστή αίσθηση του χιούμορ. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν δύο ζώδια που ξεχωρίζουν περισσότερο από όλα στο θέμα αυτό.

ΖΥΓΟΣ

Είναι αυτός που θα κάνει τους πάντες να γελάνε με αποτέλεσμα να τον συμπαθούν και να τον εμπιστεύονται όλοι. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δε θα τον δεις να παίρνει την καθημερινότητά του πολύ στα σοβαρά.

Σε περιόδους κρίσης και συναισθηματικής δυστοκίες θα είναι εκεί να θυμίσει σε όλους την θετική πλευρά των πραγμάτων. Ισορροπημένος και ευαισθητοποιημένος, ο Ζυγός είναι σπουδαίος στο να «διαβάζει» τους ανθρώπους και λατρεύει να ανακαλύπτει συγκεκριμένους τρόπους για να τους φτιάξει τη διάθεση.

Αυτό το ζώδιο του αέρα είναι παρατηρητικό και είναι σε θέση να «χτίσει» όλη την ενέργεια μέσα σ’ ένα συγκεκριμένο χώρο, κάνοντας τους άλλους γύρω του να γελάνε ασταμάτητα.

Δεν νιώθει εύκολα ντροπή ή αμηχανία. Θα γίνει όσο χρειαστεί αστείος, χαζοχαρούμενος, τρελούτσικος ή και εξωφρενικά ξεκαρδιστικός, μέχρι να καταφέρει τον/την σύντροφό του να του σκάσει ένα χαμόγελο!.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην περιμένεις από αυτό το ζώδιο να μην έχει χιούμορ. Τουναντίον, έχει το περισσότερο από όλα τα άλλα ζώδια. Ξέρει πώς να κάνει αστεία και να κερδίσει την προσοχή των πάντων με αποτέλεσμα να τον συμβουλεύονται όλοι.
Φλερτάρουν με την κωμωδία και απολαμβάνουν τους έξυπνους διαλόγους, είναι γνωστοί για την αίσθηση του χιούμορ τους και την ικανότητά τους να κάνουν τους ανθρώπους να γελούν. Αν τύχει να βρεθείς σε μια αμήχανη σιωπή ή κάνεις κάποια νέα γνωριμία, άφησε τους Διδύμους ν’ αρχίσουν τη συζήτηση ξεκινώντας με κάποια ξεκαρδιστικά αστεία.
Γνωστοί για την πειρακτική τους διάθεση απέναντι στα άτομα που αγαπούν, οι Δίδυμοι είναι σπουδαίοι και στο να κάνουν τους άλλους να γελούν με τον εαυτό τους και τα καμώματά τους, αλλά εύκολα μπορούν κι εκείνοι να κάνουν το ίδιο.