Μπορεί να νομίζουν ότι στην ουσία κρύβουν αυτό που πραγματικά είναι, όμως όλοι τους παίρνουμε χαμπάρι τελικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Νούμερο ένα στην λίστα και μάλιστα με διαφορά από τα άλλα. Ο Ιχθύς είναι ύπουλος. Είναι το ζώδιο εκείνο που το παίζει θύμα, ενώ ουσιαστικά είναι ο θύτης της υπόθεσης. Λέει ψέματα… Πολλά ψέματα και μπερδεύει πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να βγαίνει πάντα εκείνος «λάδι» και να ξεφορτώνεται ευθύνες και υποχρεώσεις.

Μεγάλο του ταλέντο είναι η χειραγώγηση των ανθρώπων. Κάνει συνεχόμενα επίκληση στο συναίσθημά σου, σε κάνει να τον λυπάσαι, να τον θεωρεί αδικημένο και ταλαιπωρημένο και στο τέλος στην φέρνει από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΥΓ: Σύμφωνα με έρευνες και εγκληματολογικά στοιχεία, οι Ιχθύες είναι το ζώδιο με τους περισσότερους serial killers. Μάλιστα πολλοί από αυτούς δεν «πιάστηκαν» ποτέ. Ουπς…

Εδώ μιλάμε για μια περίπτωση ανθρώπου που είναι αυτό που λέμε «πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα».  Ο Υδροχόος θα σε εκθέσει με την συμπεριφορά του πολύ άσχημα.

Θα σε ξεσηκώσει, θα σου «φουσκώσει» το κεφάλι με διάφορες ιδέες και όταν θα έρθει η στιγμή να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί τις απόψεις του και τις αποφάσεις του, θα κάνει πίσω και θα αφήσει εσένα να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Και θα έχει και το θράσος να σου πει μετά… «λάθος κατάλαβες, εγώ άλλα εννοούσα. Δική σου επιλογή ήταν».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι… ότι να ’ναι (που θα έλεγε και ο Αργυρός). Ακριβώς αυτή του η απερισκεψία και η επιπολαιότητα είναι που θα σε κάνουν να τρέχεις και να μη φτάνεις. Δεν κάνει κάτι επίτηδες, από κακή πρόθεση κτλ αλλά με τη στάση του μπορεί να σε εκθέσει και φυσικά -όπως και ο Υδροχόος- να σε αφήσει να βγάλεις εσύ τα κάστανα από την φωτιά και να σώσεις ό,τι σώζεται και… αν σώζεται πάντα!

ΖΥΓΟΣ

Ο λύκος μεταμορφωμένος σε πρόβατο! Σοκαρίστηκες; Κακώς… Ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος εκείνος, που θέλει να τα έχει καλά με όλους.

Δε θα τσακωθεί ποτέ, δε θα διαφωνήσει ποτέ και μονίμως θα φροντίζει να έχει τα νώτα του καλυμμένα (θα λέγαμε το πωπουδάκι του, αλλά με τους καθηγητές του savoir vivre δεν τα βάζεις, χαχαχα). Σε κάθε στραβή είναι ο μόνος που θα βγει στον αφρό χωρίς καμία απώλεια. Μπορεί οι υπόλοιποι να υποστούν τα χίλια μύρια, ο Ζυγός όμως θα βγαίνει από τις καταστάσεις αλώβητος και χαμογελαστός!