Οι πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής σειράς επιστημονικής φαντασίας «Back to the Future» (Επιστροφή στο Μέλλον) Μάικλ Τζ. Φοξ και Κρίστοφερ Λόιντ, σχεδόν 35 χρόνια μετά συναντήθηκαν και φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν.

Μια ανάρτηση στο Instagram ήταν αρκετή για να προκαλέσει παραλήρημα στους fan της θρυλικής σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Οι ηθοποιοί της ταινίας του 1985 με θέμα ταξίδι στον χρόνο που είχε άλλες δύο συνέχειες, συναντήθηκαν σε φιλανθρωπικό τουρνουά πόκερ που διοργάνωσε ο Φοξ για τη στήριξη των ερευνών για το Πάρκινσον.

Στο Instagram ο Μάικλ Τζ. Φοξ δημοσίευσε φωτογραφία του με τον Κρίστοφερ Λόιντ με τη λεζάντα: «Ρέστα με τον @mrchristopherlloyd στην @michaeljfoxorg βραδιά πόκερ».

 

Ο Κρίστοφερ Λόιντ, ο οποίος υποδύθηκε τον εκκεντρικό Ντοκ Μπράουν στην ταινία, δημοσίευσε μία άλλη φωτογραφία από την εκδήλωση αστειευόμενος για το διάσημο DeLorean όχημα της ταινίας «Επιστροφή στο Μέλλον».

«Πηγαίνοντας με 88 μίλια την ώρα για την βραδιά πόκερ του @michaeljfoxorg».

 

 

Η ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον» σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ζεμέκις αφηγείται την ιστορία του Μάρτι ΜακΦλάι, μαθητή στην Καλιφόρνια τη δεκαετία του 1980, ο οποίος τυχαία ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και συναντά τους γονείς του.

Ο Μάικλ Τζ. Φοξ διαγνώστηκε με Πάρκινσον το 1991 σε ηλικία μόλις 29 ετών και αργότερα ίδρυσε μία οργάνωση που ερευνά τη θεραπεία της ασθένειας.