Μια γνωριμία αρκεί για να τα αντιπαθήσεις και να μην ξαναμιλήσετε. Άλλα δείχνουν στην αρχή και άλλα κάνουν στη συνέχεια.

ΚΡΙΟΣ 

Στην αρχή σου αρέσει το χιούμορ του και η αμεσότητά του. Αυτή η ευθύτητα στον χαρακτήρα του όμως είναι κουραστική από ένα σημείο και μετά. Δεν του αρέσουν οι υπεκφυγές, η υποκρισία και τα υπονοούμενα, είναι ευθύς και άμεσος. Άμα θέλεις κάτι, πες του το κατευθείαν και θα δεις ότι θα σε εκτιμήσει για το θάρρος και την ειλικρίνειά σου! Πας στοίχημα ότι μετά θα τον δεις με άλλο μάτι.

ΤΑΥΡΟΣ  

Φαίνεται ευαίσθητος και συναισθηματικός οπότε δεν έχεις λόγο να μην τον συμπαθήσεις. Ωστόσο, έχοντας στενότερη επαφή μαζί του, θα διαπιστώσεις ότι εκτός από αξιόπιστος, έχει και φοβερό χιούμορ, κάτι που σημαίνει ότι τέτοιους ανθρώπους καλό είναι να τους έχεις στην παρέα σου αφού και μπορείς να βασιστείς πάνω τους και περνάς καλά!

Έπειτα όμως τα πολλά τα συναισθήματα και το δράμα θα σε κάνουν να τον αντιπαθείς. Θα είναι σα να κλαίγεται συνέχεια για τα πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Στην αρχή χαίρεσαι που τον γνώρισες γιατί φαίνεται να έχει πολύ ενδιαφέρον ως άτομο και ως χαρακτήρας γενικά. Στη συνέχεια όμως καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ επιφανειακό άτομο, με αποτέλεσμα να εκνευρίζεσαι που δε μπορεί να σε καταλάβει στο δικό σου δράμα.