Κι όμως, η συναισθηματική έκφραση μπορεί να είναι πολύ τρομακτική και υπάρχουν ζώδια που θα έκαναν οτιδήποτε για να την αποφύγουν.Παρακάτω θα δεις ποια ζώδια έχουν πρόβλημα τόσο να δείχνουν όσο και να μιλάνε για τα συναισθήματά τους.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός ανησυχεί ότι αν έχει στενή σχέση με κάποιον, θα βαρεθεί. Είναι δύσκολο γι’ αυτόν να κάνει το άλμα και να πειστεί ότι το να ξοδεύει με κάποιον πολύ χρόνο, δεν σημαίνει ότι είναι κουραστικό. Αυτό που χρειάζεται να θυμάται είναι ότι η σύνδεση με ένα άλλο άτομο κάνει οποιαδήποτε σχέση βαθύτερη και αυτό μπορεί να την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Κριέ, μάθε ότι όσο περισσότερο γνωρίζεις κάποιον, τόσο περισσότερες εκπλήξεις σου επιφυλάσσει!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι μπορεί να φοβούνται τη σύνδεση και την οικειότητα με τους άλλους, επειδή ανησυχούν για τις σιωπές, αφού πιστεύουν πως όταν είναι τόσο εξοικειωμένοι με τον συναισθηματικό κόσμο του άλλου δεν χρειάζεται να μιλάνε ή να κάνουν τίποτα. Η κρυφή τους ανησυχία είναι πως, εάν δεν μιλάνε, θα χάσουν το πιο ενδιαφέρον πράγμα γι’ αυτούς: την επικοινωνία.

Αγαπητέ Δίδυμε μην ανησυχείς. Μπορείς να συνυπάρξεις με κάποιον ειρηνικά χωρίς να χρειάζεται να τον/την διασκεδάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός τρομάζει με τη συναισθηματική σύνδεση, επειδή μερικές φορές νοιώθει ότι δεν είναι επαρκής ή επειδή συνήθως είναι πολύ επιφανειακός ή ρηχός ώστε να κάνει μια στενή σχέση. Ξέρει ότι μερικές φορές μπορεί να εντυπωσιαστεί από τη φυσική ομορφιά και ανησυχεί ότι είναι τυφλός όσον αφορά στα εσωτερικά χαρίσματα κάποιου.

Μερικές φορές μπορεί να προσποιείται ότι όλα είναι ωραία σαν να μην υπάρχει κανένα μπέρδεμα, όμως κατά βάθος έχει πάντα την αβεβαιότητα για το αν μπορεί να είναι τόσο αληθινός ώστε να δεθεί με κάποιο άλλο άτομο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τον Τοξότη, με τη σχέση έρχεται και η δέσμευση και αυτό είναι κάτι πολύ τρομακτικό για τη δική του φύση. Δεν θέλει να δώσει υποσχέσεις ότι θα είναι εκεί για σένα στις καλές και στις κακές στιγμές, αν δεν είναι σίγουρος ότι θα είναι.

Ελπίζει ότι θα είναι αρκετά δυνατός για να ανταπεξέλθει σε καταστροφές ή προβλήματα, αλλά υπάρχει πάντα ένα κομμάτι του που είναι πιο πιθανό να εξαφανιστεί παρά θα μείνει για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι χρησιμοποιούν μερικές φορές τη δουλειά τους ως έναν τρόπο για να αποφύγουν τη συναισθηματική σύνδεση. Φοβούνται ότι θα τα κάνουν θάλασσα ή θα κάνουν κάτι λάθος όταν βρίσκονται σε μια σχέση ή, ακόμα χειρότερα, ότι θα πληγωθούν.

Ο Αιγόκερως είναι πεισματάρης και από τη στιγμή που θα κολλήσει μια ιδέα στο κεφάλι του, είναι πολύ δύσκολο να απαλλαγεί από αυτήν.

Είναι τόσο προσεκτικός στο να μη δεθεί συναισθηματικά με κάποιον, όσο είναι και με πολλά άλλα πράγματα. Και θα του πάρει πολύ χρόνο και κόπο μέχρι να δώσει μια ευκαιρία στον εαυτό του να αφεθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μαζί με το συναισθηματικό δέσιμο πάει και η συγκίνηση και αυτό είναι κάτι με το οποίο ο Υδροχόος δεν νοιώθει καθόλου άνετα.

Είναι δύσκολο για έναν Υδροχόο να εκφράσει τα συναισθήματά του, αλλά γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν γίνεται συναισθηματικός κάποιος για τον οποίον ενδιαφέρεται.

Η άμεση αντίδραση του όταν κάποιος ξεχειλίζει από συναίσθημα είναι να αποστασιοποιηθεί, κάτι που δεν είναι και η καλύτερη μέθοδος όταν ο άλλος χρειάζεται υποστήριξη και φροντίδα.