Είναι σίγουρο πως είναι τέλειοι στο σεξ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι τέλειοι στο θέμα της συντροφικότητας. Μην περιμένεις και πολλά από αυτά τα δύο ζώδια.

Κριός

Αν κοιμάσαι με έναν Κριό, ετοιμάσου για πολλές αξέχαστες νύχτες στη σειρά.  Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι ανένδοτοι σε δύο πράγματα: να είναι οι καλύτεροι που θα πάτε ποτέ και οι καλύτεροι που πήγατε ποτέ μαζί τους. Είναι πού απλό: ο Κριός θέλει να είναι ο αυτός που δεν θα ξεχάσεις ποτέ και είναι πολλές οι πιθανότητες να αποδειχθεί αληθινό αυτό.

Ωστόσο, η μνήμη σου μπορεί να θολώσει για τις σεξουαλικές του επιδόσεις όταν σκεφτείς ότι δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δεύτερο ραντεβού ή ότι διαφωνεί με όλα όσα πιστεύεις στη ζωή και μάλιστα στο έδειξε με τον πιο αδιαπραγμάτευτο τρόπο.

Θυμήσου: Ο Κριός έχει πάντα δίκιο, οπότε αφού σε αποπλανήσει και σε οδηγήσει στην κορύφωση ετοιμάσου να ακούσεις την ιστορία της ζωής του, για το πόσο σπουδαίος είναι και το πόσο σπουδαιότερες είναι οι δικές του εμπειρίες σε σχέση με ό,τι κι αν έχεις ζήσει εσύ. Αυτό μπορεί να σε κάνει να θες να το βάλεις στα πόδια εκτός αν θέλεις να μείνεις μόνο για το καλό σεξ.

 

Δίδυμος

Ένας Δίδυμος έχει την τάση να θέλει να ευχαριστήσει τους άλλους. Κι αυτό βρίσκει την καλύτερη εφαρμογή του στην κρεβατοκάμαρα όπου ένας τυπικός εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου θέλει να ξέρεις ότι νοιάζεται για την ικανοποίησή σου.
Αυτό μπορεί να είναι πού ελκυστικό στην αρχή, μέχρι να αποφασίσει ότι θέλει να ασχοληθεί μαζί σου για να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο από αυτό που είσαι ακόμα κι αν ούτε εσύ έχεις συνειδητοποιήσει ότι το χρειάζεσαι.
Ο Δίδυμος δεν ξέρει ότι είναι ενοχλητικός: θεωρεί ότι η ειλικρίνειά του θα είναι βοηθητική και αυτό που τον κάνει καλό εραστή αλλά κακό σύντροφο είναι η προσπάθεια που κάνει για να σε σώσει από τον ίδιο σου τον εαυτό.