Υπάρχουν τα ζώδια που λατρεύουν να τα φροντίζουν και να τα κακομαθαίνουν και υπάρχουν κι εκείνα που τους αρέσει να προσφέρουν απλόχερα δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 Το πιο ωραίο της υπόθεσης είναι ότι τα τέσσερα αυτά ζώδια για τα οποία θα διαβάσεις παρακάτω, δεν το κάνουν για να λάβουν απαραιτήτως ανταλλάγματα. Κυρίως τους αρέσει να προσφέρουν. Τελεία.

Ταύρος

Ομορφιά, πολυτέλεια, καλλιτεχνία είναι μερικά από τα «φετίχ» του Ταύρου που δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από το να δίνει και να εισπράττει όμορφα πράγματα. Μιλάμε για εκείνους που έχουν συμφιλιωθεί πολύ αρμονικά με την ιδέα ενός υλιστικού κόσμου όπου το χρήμα αποτελεί το κλειδί στην ευχαρίστηση και τα πλούσια δώρα την απόλυτα ρομαντική χειρονομία.

Οι Ταύροι ξέρουν πολύ καλά ότι είναι καταναλωτικά όντα, είναι μάστορες στο να κακομαθαίνουν εαυτούς, αλλά και το ταίρι τους γιατί πολύ απλά μπορούν. Θέλεις να σου κάνει έκπληξη κάθε τόσο με κάτι πανάκριβο που σου γυάλισε χωρίς συγκεκριμένο λόγο; Βρες έναν Ταύρο.

 

Λέων

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι ο εγωιστής Λέων αρέσκεται μόνο στο να δέχεται δώρα, ωστόσο το εν λόγω ζώδιο της φωτιάς εισπράττει την ίδια ευχαρίστηση όταν μπαίνει στη διαδικασία να χαρίσει κάτι στους αγαπημένους του.

Τα λιοντάρια εκφράζουν την αγάπη τους όπου κι αν βρίσκονται και με υπερηφάνεια, ενώ επίσης καμαρώνουν όταν το ταίρι τους έχει πρόσβαση στα καλύτερα αγαθά, εξαιτίας τους. Θέλουν να κάνουν το τέλειο δώρο και ξέρουν ότι στη συνέχεια θα ανταμειφθεί η προσπάθειά τους με εκτίμηση και αγάπη.

 

Ζυγός

Για τους Ζυγούς, ισχύει κανονικά το ότι το χρήμα άνετα αγοράζει την ευτυχία και ας είμαστε ρεαλιστές, συχνά δεν έχουν άδικο. Οι Ζυγοί επίσης ζουν για να προσφέρουν, και αυτοί οι καλοπροαίρετοι τύποι πραγματικά θα κάνουν σχεδόν τα πάντα για να κάνουν τους ανθρώπους γύρω τους ευτυχισμένους.

Θέλουν να αγαπούν, να αγαπούν ακόμη περισσότερο και να αγαπιούνται σε αντάλλαγμα. Ποιος καλύτερος τρόπος λοιπόν υπάρχει από το να δώσουν και να εισπράξουν αγάπη δίνοντας στους αγαπημένους τους ένα τέλειο δώρο;

 

Αιγόκερως

Θεωρούνται εγωκεντρικοί, όχι άδικα. Εύλογη η απορία σου να τους διαβάζεις ως γαλαντόμους, όμως η εξήγηση είναι πάρα πολύ απλή: Όπως θέλουν να ανταμείβονται για τη σκληρή δουλειά, έτσι θέλουν να κερδίζουν και την εκτίμηση των άλλων, ακόμα κι αν χρειαστεί κατά κάποιο τρόπο να τους δωροδοκήσουν.

Το δούναι και λαβείν μπορεί να μην είναι η καλύτερή τους, όμως η άμεση ικανοποίηση είναι και έτσι εξηγείται το τι βρίσκουν στην ανταλλαγή δώρων. Άσε που ο ανταγωνισμός κυλάει στο αίμα τους, οπότε το «θέμα δώρο» το αντιμετωπίζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σοβαρά.