Καλεσμένος στην εκπομπή, του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Αλέξης Γεωργούλης όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις «εκπτώσεις» που δεν κάνει στη δουλειά του και ομολόγησε πως είναι μόνιμα ερωτευμένος, προσεκτικός και επιλεκτικός.

Αφήνοντας για λίγο την Ευρωβουλή, ο Αλέξης Γεωργούλης, μοιράστηκε τις καινούργιες του εμπειρίες, εξήγησε πόσο αδικήθηκε και πόσο «τρολάρισμα» δέχθηκε για μια ομιλία του στην Ευρωβουλή, καθώς και για το bullying που έχει βιώσει.

«Με τρολάρανε πάρα πολύ για το πώς μιλάω στο Ευρωκοινοβούλιο. Ήταν πάρα πολύ άδικο, δεν ίσχυε και το τρολάρισμα που έφαγα δεν ήταν πια τρολ ήταν bullying, ίσως να φλερτάρει με την ανθρωποφαγία. Αισθάνθηκα ότι αυτό είναι λίγο άδικο.

Ο κόσμος πιστεύει ότι οι Ευρωβουλευτές κάνουν ταξίδια που τους τα πληρώνουν. Υπάρχει μια παραπληροφόρηση. Θα προσπαθήσω να κάνω το Ευρωκοινοβούλιο γνωστό σε όλες τις ομάδες των ανθρώπων. Έγινα viral αρκετά, ακούστηκε το Ευρωκοινοβούλιο», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Κατηγορήθηκα ότι έκανα giveaway το κάλεσμα στην Ευρωβουλή» συμπλήρωσε ο ίδιος και εξήγησε ότι «μπορεί να αυξήσω τους followers μου αλλά δεν θα μείνουν για αυτό».

«Το δυσκολότερο σε έναν πολιτικό είναι το τρολάρισμα και το bullying. Και εγώ έχω δεχτεί bullying και έχω βγει αλώβητος από αυτό. Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», είπε.

Ο ίδιος μίλησε φυσικά και για τους λόγους που δέχθηκε να είναι ξανά στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar» ενώ τέλος αποκάλυψε τη μέθοδο της «Ξηρασίας» που ακολουθεί, για να αποτοξινώνει τον οργανισμό του από το στρες.

Συγκεκριμένα, μόλις ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφερε τη διατροφή του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σάστισε και άρχισε τις απανωτές ερωτήσεις.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε: «Αλέξη, μου είπες ότι δεν πίνεις νερό;»

Και τότε ο Αλέξης Γεωργούλης είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τη διατροφή του: «Ναι, δεν πίνω αυτές τις μέρες… Κάνω ξηρασία για τρεις μέρες»!

Και ο παρουσιαστής έμεινε άφωνος: «Και τι σημαίνει ξηρασία;»

Ο ηθοποιός του απάντησε: «Δεν πίνεις και δεν τρως»!

Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τα έχασε και του είπε: «Και όταν διψάς, τι κάνεις;».

«Δεν πίνεις, κάνεις υπομονή» υπογράμμισε ο Αλέξης Γεωργούλης.