Όταν αδιαφορείς

Επειδή είσαι εσύ η γυναίκα δε σημαίνει ότι πρέπει να περιμένεις συνέχεια από τον άλλον να γίνονται οι κινήσεις και οι πρωτοβουλίες. Μπορείς και η ίδια να του κάνεις κοπλιμέντα.
Τι νόμιζες; Ότι μόνο εσύ έχεις την ανάγκη να ακούσεις διθυραμβικά σχόλια για το κορμί σου; Ή ότι όποτε αναφέρεσαι, παίρνοντας το λάγνο ύφος σου, στον Τομ Χάρντι εκείνος δεν ζηλεύει; Ίσα-ίσα, εκείνη τη στιγμή είναι πολύ πιθανό να σκέφτεται γιατί δεν τον κοιτάς με το ίδιο λάγνο ύφος.

Όταν την πρήζεις στις ερωτήσεις

Έχει έρθει από τη δουλειά. Είναι κουρασμένος και είχε ίσως τσακωμό και ένταση. Έχει εσένα να τον πρήζεις με ερωτήσεις που δεν έχουν κανέναν ιδιάζον περιεχόμενο.
Όταν λοιπόν ο άνδρας είναι διαρκώς ήρεμος και δεν «μουτρώνει» για μικροπράγματα, μερικές γυναίκες το εκλαμβάνουν σαν αδιαφορία ή ενοχή. Αν είσαι και εσύ μία από αυτές, μην το κάνεις, για το καλό της σχέσης σου. Αν είναι κάτι που τον τρώει καιρό, θα το πει από μόνος του. Αν πάλι τον βλέπεις εσύ να είναι σκεπτικός για καιρό, τότε ρώτα. Μη βιάζεσαι να κάνεις υποθέσεις.

Όταν δεν του δίνεις χρόνο

 

Είναι σίγουρο ότι το να νομίζεις πως θα παίρνεις μόνο εσύ συνέχεια χρόνο και όχι εκείνος, είναι ατομικιστικό και αρκετά εγωκεντρικό. Όχι μόνο επειδή «οι άντρες δεν γκρινιάζουν» αλλά επειδή δε θέλει να σε φορτώσει «με τα δικά του». Οπότε κάποιες φορές και εσύ με τη σειρά σου, αφιέρωνε του χρόνο πού και πού, κι ας μην το ζητάει. Αυτό θέλεις άλλωστε κι εσύ από εκείνον.