Η σχέση με τα παρακάτω ζώδια θα έχει πάθος και έντονα συναισθήματα. Μην περιμένεις να βαρεθείς ποτέ μαζί τους. Θα βρίσκουν συνέχεια κάτι να σε ενθουσιάζουν ξανά και ξανά.

Κριός

Τυφώνας Κατρίνα και λίγα λέμε. Αν αυτή η φράση δε σου λέει κάτι, ο Ηφαιστίωνας του ζωδιακού που τα σαρώνει όλα στο πέρασμά του είναι αναμφίβολα ο Κριός. Τα θέλουν όλα πολύ. Αλλιώς δεν θέλουν απολύτως τίποτα, τα χλιαρά πράγματα δεν είναι καθόλου του γούστου τους.

Έτσι, αν δε μπορείς να τους ανταποδώσεις όσα σου δείχνουν ότι νιώθουν (γιατί τα δείχνουν όλα) ή έστω αν δεν καταλάβουν ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία μωρό μου, βρίσκουν άλλες πορτοκαλιές για να πιουν χυμό. Thank you next εν ολίγοις.

Ταύρος

Μην ξεγελιέσαι από την σκληρή όψη του Ταύρου. Είναι μακράν τα πιο αισθησιακά πλάσματα του ζωδιακού, βέβαια για να σε βάλουν στη ζωή τους θα πρέπει να περάσεις δια πυρός και σιδήρου ακριβώς επειδή δεν έχουν σκοπό ύστερα να ξαναβγείς.

Όταν (γιατί θέλουν αποδείξεις και ονόματα) θεωρήσουν ότι είσαι για αυτούς, θα σου δείξουν πως είναι να λατρεύεσαι με κάθε τρόπο, θα σε κακομάθουν με τα καλύτερα. Αρκεί να μην θεωρήσουν ότι χάνουν τον πολύτιμό τους χρόνο μαζί σου.

Λέων 


Για να σε ερωτευθούν θα σε σκάσουν, αν όμως το καταφέρεις αυτό θα σου είναι αιώνια πιστοί. Ή έστω περισσότερο πιστοί από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Όταν αισθανθούν ότι μπορούν όντως να βγουν από το καβούκι τους, θα προσπαθήσουν να μεταδώσουν όλα τους τα συναισθήματα σε εκείνον που το κατόρθωσε.

Ως ζώδια της φωτιάς, εκπέμπουν μία έμφυτη ζεστασιά και ένα είδος διαίσθησης που αποτελεί μαγνήτη για τους υπολοίπους, ενώ επειδή σιχαίνονται να έρχονται δεύτεροι, θα αφιερώσουν ολόκληρο το «είναι» τους για να αποκτήσουν την καλύτερη σχέση από όλους.

Σκορπιός

Drama queens και kings σε όλο τους το μεγαλείο, όταν θεωρήσουν ότι έχουν βρει τον έναν ή τη μία δεσμεύονται για πάντα. Με το ενδιαφέρον τους θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στον κόσμο και θα χτίσουν μία σχέση στοχευμένα με συναισθηματικές στιγμές και περιπετειώδες σεξ.

Η ζήλια είναι στο πρόγραμμα, το ίδιο και η κτητικότητα, σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτόν του Ταύρου. Εννοείται πως δεν θες να μάθεις τι θα συμβεί σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι τους πρόδωσες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: