Ένα απρόοπτο είχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έσπευσε να το μοιραστεί μαζί μας μέσα από τα προσωπικά της Social Media.

Σύμφωνα με όσα έγραψε, η αγαπημένη παρουσιάστρια παρουσίασε από την περασμένη Πέμπτη συμπτώματα που παραπέμπουν σε αυτά του κοροναϊού.

Σύμφωνα με όσα έγραψε η ίδια, για το λόγο αυτό έκανε το τεστ.

«Παιδιά έχετε αρχίσει να μου στέλνετε διάφορα μηνύματα. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ από την Πέμπτη παρουσίασα κάποια συμπτώματα (πυρετό, πονόλαιμο , εξάντληση) έμεινα σπίτι τηρώντας όλα τα μέτρα, έκανα το τεστ, και περιμένω τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω ακόμα αν είμαι θετική. Παρ΄όλα αυτά παραμένω σπίτι και προστατεύω τους συναθρώπους μας» έγραψε χαρακτηριστικά σε μια από τις φωτογραφίες που ανήρτησε στα stories της.

Σε νεότερη ανάρτηση φαίνεται και ένα θερμόμετρο που έδειχνε θερμοκρασία 37,4.

Αρνητικό το τεστ

Τελικά, όπως γνωστοποίησε η ίδια λίγες ώρες αργότερα, δεν νοσεί τελικά από κοροναϊό, καθώς το αποτέλεσμα της εξέτασης βγήκε αρνητικό.

Χθες πολύ αργά το βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στο σπίτι της. Παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να ανησυχήσει, όπως παραδέχτηκε, ήταν η πρώτη φορά που δεν συνέβη καθώς το τηλεφώνημα ήταν από το νοσοκομείο από το οποίο την είχαν πάρει για να την ενημερώσουν πως βγήκε αρνητικό το τεστ.

Παρ’ όλα αυτά, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως πρόκειται να παραμείνει στο σπίτι της προκειμένου να προστατευτεί αλλά και να προστατεύσει τους γύρω της.

Έτσι, η Κωνσταντίνα τώρα θα ξεκουραστεί και θα αναρρώσει από το κρύωμά της ενώ συγχρόνως θα φροντίσει να συμμορφωθεί με τις οδηγίες των ιθυνόντων.

Δείτε τι είπε:

Video Player