Η προσέγγισή σου δε μπορεί να είναι ίδια σε όλα. Πρέπει να τα βλέπεις σαν ξεχωριστή περίπτωση το κάθε ένα.

ΚΡΙΟΣ

Μιλώντας για ένα καθαρόαιμο Κριάρι, έχουμε να πούμε ότι οι γνωριμίες που κάνει στη ζωή του είναι πολλές, σχεδόν καθημερινές… Μπαίνουν πολύ γρήγορα και ξαφνικά οι άνθρωποι στη ζωή του και ο ίδιος είναι αρκετά θετικός με το νέο κόσμο που γνωρίζει.

Ενθουσιάζεται με κάθε νέα γνωριμία, βλέποντας πάντα την θετική πλευρά των ανθρώπων, και αμέσως δίνει την συμπάθειά του! Ένας Κριός δεν θα σε αντιπαθήσει από την αρχή που θα σε γνωρίσει, όμως η πορεία της γνωριμίας σας μπορεί να είναι αρκετά επεισοδιακή…

Αν δεν του κάνεις τα «γούστα» του και δεν ακολουθήσεις τους γρήγορους ρυθμούς του και θελήσεις με κάποιον τρόπο να τον «επισκιάσεις», τότε την πάτησες… η συμπάθεια θα μεταμορφωθεί σε αντιπάθεια! Για να έχεις την εύνοιά του, φρόντισε να διαθέτεις ειλικρίνεια, να του φέρεσαι ντόμπρα και ξεκάθαρα και προπάντων, άσε τον να νιώσει ο αρχηγός, αφού τόσο πολύ του αρέσει!

ΤΑΥΡΟΣ

Μη περιμένεις ο Ταύρος να σε συμπαθήσει από την πρώτη στιγμή που θα σε δει! Κάτσε πρώτα να σε δει καμιά 20αριά φορές, αλλά και να το σκεφτεί πρώτα καλά και στη συνέχεια βλέπουμε…

Ε, ναι λοιπόν, ο Ταύρος είναι καχύποπτος, επιφυλακτικός, συγκρατημένος και θέλει σε όλα τον χρόνο του! Δεν συμπαθεί, αλλά και δεν αντιπαθεί εύκολα τους ανθρώπους, όμως όταν κάτι από τα δύο συμβεί, τότε η απόφασή του θα είναι και αμετάκλητη!

Ο Ταύρος θέλει χρόνο και προπάντων πράξεις, για να αφιερώσει την συμπάθειά του. Έτσι λοιπόν, για να κερδίσεις την εύνοιά του, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Δείξε συνέπεια, γλυκύτητα, ενδιαφέρον και ευγένεια απέναντί του και ο χρόνος θα είναι ο σύμμαχος, για να καταφέρεις να τον κερδίσεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, αλλά και διαφορετικός, αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ο Δίδυμος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα κοινωνικός αλλά και ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Μάλιστα, του αρέσει πολύ να γνωρίζει καινούργιους ανθρώπους, τους οποίους και συμπαθεί πολύ εύκολα από την πρώτη στιγμή!

Δεν δείχνει αντιπάθεια για άτομα που γνωρίζει, απλά μπορεί κάποιες στιγμές να είναι αδιάφορος ή να βαριέται, αν δεν μπορεί να έχει μία καλή επικοινωνία μαζί τους!

Για να κερδίσεις λοιπόν την εύνοιά του, αρκεί να έχεις άποψη και να μην παριστάνεις τον «ξερόλα», γιατί ο Δίδυμος είναι ο παντογνώστης και δεν γίνεται να του πάρεις αυτή τη θέση! Επιπλέον, όσο περισσότερο τον κάνεις να γελάει και του βγάζεις το παιδί που κρύβει μέσα του, τόσο περισσότερο θα σε συμπαθήσει!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος κρατά αμυντική στάση στις νέες γνωριμίες, είναι σαν να έχει έτοιμες τις δαγκάνες του για να κάνει επίθεση, σε περίπτωση που τον ενοχλήσεις σε κάτι… Αυτή την συμπεριφορά διατηρεί σε κάθε νέα γνωριμία που κάνει, χωρίς να σημαίνει ότι αντιπαθεί, πολύ απλά δεν εμπιστεύεται εύκολα!

Πολλές φορές είναι ανάλογα τα κέφια του ή αλλιώς, με τα φεγγάρια του… Αν έχει τις μαύρες του, τότε να ξέρεις ότι θα σου βρει πολλά ελαττώματα και θα σε αντιπαθήσει. Αν τον πετύχεις σε καλή μέρα, τότε έχει ελπίδες να κερδίσεις την εύνοιά του. Πώς θα το καταφέρεις αυτό;

Θα πρέπει να τον κοιτάς στα μάτια κάθε στιγμή που μιλάτε, δείξε του ουσιαστικό ενδιαφέρον για τη ζωή του, πάρε τον πρώτο λόγο στην επικοινωνία σας και φρόντισε να αναπτύξεις ένα ζεστό κλίμα στην επαφή σας, για να τον αφήσεις να σου ανοιχτεί και χάρισέ του φυσικά το πιο ζεστό σου χαμόγελο!

 

ΛΕΩΝ

Στο μυαλό ενός Λέοντα, είναι πώς θα σε καταφέρει από την πρώτη στιγμή να τον συμπαθήσεις, για το λόγο αυτό δεν πρέπει να σε απασχολεί και τόσο το γεγονός ποια είναι η γνώμη που θα σχηματίσει αυτός για σένα, γιατί κατά κύριο λόγο, θα προσπαθήσει να κλέψει την παράσταση για να κερδίσει αυτός την εύνοια την δική σου!

Ωστόσο, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, το Λιοντάρι δεν έχει μέσα του κακία και δεν αντιπαθεί εύκολα κάποιον άνθρωπο. Στην μοναδική περίπτωση που δεν θα θέλει να σε ξαναδεί, είναι αν στην πρώτη γνωριμία σας τον χλευάσεις ή τον ειρωνευτείς!

Σε αυτή την περίπτωση θα σε αντιπαθήσει και δεν θα θέλει να σε ξαναδεί! Για να κερδίσεις την εύνοια του, αρκεί να μείνουν τα μάτια σου κολλημένα πάνω του και να του κάνεις και αρκετά κομπλιμέντα για να τον ανεβάσεις! Με αυτό τον τρόπο, θα τον κάνεις “αλοιφή”!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά εκλεκτικός είναι στις επιλογές των ανθρώπων που γνωρίζει ένας Παρθένος, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι αντικοινωνικός, αλλά δεν θέλει να χαλά τον πολύτιμο χρόνο του σε ανώφελες γνωριμίες! Θέλει να έχει κοντά του σταθερές σχέσεις, με αξιόλογους ανθρώπους που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία του!

Έτσι λοιπόν, στην πρώτη γνωριμία σας, μπορεί να τον δεις αυστηρό ή και ανακριτικό, αυτό σημαίνει ότι σε περνάει από «τεστ» για να δει αν του ταιριάζεις!

Τις περισσότερες φορές αντιπαθεί τους ανθρώπους που δεν έχουν ποιότητα, ήθος, που δεν ξέρουν να μιλήσουν ή που δεν έχουν την άνεση να κάνουν μία σοβαρή κουβέντα. Σ’ αυτή την περίπτωση, ο Παρθένος δεν θα δώσει περιθώρια για δεύτερη ευκαιρία!

Τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις την εύνοιά του; Μην προσπαθήσεις να τον εντυπωσιάσεις με λόγια που δεν τα πιστεύεις, μίλα χωρίς “σάλτσες” αλλά με αυθορμητισμό για τον εαυτό σου και προσπάθησε από την πλευρά σου να δημιουργήσεις ένα άνετο κλίμα ανάμεσά σας, χωρίς να υπερβείς τα όρια που ο ίδιος θα σου επιβάλει!

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά πρόσχαρος και δεκτικός με όλους τους ανθρώπους είναι ο φίλος μας ο Ζυγός, ο οποίος δεν δημιουργεί εύκολα αντιπάθειες… Όλοι έχουν να πουν πάντα έναν καλό λόγο για αυτόν, όμως και αυτός από την πλευρά του είναι αρκετά θετικός απέναντι σε κάθε άνθρωπο!

Τον βολεύει τον Ζυγό να τα έχει καλά με όλους και με την διπλωματία του, φροντίζει να το πετυχαίνει! Θα αντιπαθήσει μονάχα τους ανθρώπους που είναι επιθετικοί, αθυρόστομοι και που δεν έχουν τρόπους. Σ’ αυτή την περίπτωση, δεν θα δείξει ευθέως την αντιπάθειά του, αλλά με ευγενικό τρόπο θα τους απομακρύνει!

Για να κερδίσεις την εύνοιά του, μίλα του με όμορφο τρόπο, πάρε πρωτοβουλίες, κάνε τον να γελάσει και να εκφραστεί με ένα εύστοχο αστείο ή με κάποιο κομπλιμέντο και, γιατί όχι, πρότεινε του να πάτε σινεμά, θέατρο ή σε μία συναυλία, που τόσο πολύ του αρέσουν τέτοιου είδους δραστηριότητες!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση και για να καταφέρεις να κερδίσεις την απεριόριστη συμπάθειά του, θα πρέπει να έχεις κουραστεί πάρα πολύ για αυτό! Στις αρχές της γνωριμίας σας, τη μία μπορεί να δείχνει ότι σε συμπαθεί και την άλλη ότι σε αντιπαθεί, είναι μυστήριος τύπος και αρκετά καχύποπτος!

Θα σε περάσει από πολλές δοκιμασίες για να σου χαρίσει την εύνοιά του, αλλά δείξε προσοχή γιατί με το πρώτο σου παράπτωμα την «πάτησες»!

Τις περισσότερες φορές αντιπαθεί τους ανθρώπους που λένε πολλά και μεγάλα λόγια, τον εκνευρίζουν οι εγωιστές και όσους συμπεριφέρονται με υπεκφυγές ή λένε ψέματα! Για να κερδίσεις την εύνοιά του, θα πρέπει να δείξεις υπομονή και επιμονή, για να περάσεις με “άριστα” τις εξετάσεις, στις οποίες θα σε υποβάλει!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλοι οι καλοί χωράνε στην παρέα ενός κοινωνικού Τοξότη, ο οποίος θέλει πάντα να έχει μεγάλο κοινωνικό κύκλο, για αυτό και κάνει πολλές γνωριμίες. Δεν αντιπαθεί εύκολα τους ανθρώπους που γνωρίζει και του αρέσουν ακόμα και οι μυστήριοι, περίεργοι και διαφορετικοί από αυτόν τύποι, γιατί και από αυτούς έχει κάτι να μάθει!

Στη μοναδική περίπτωση που μπορούμε να πούμε ότι ο Τοξότης θα νιώσει αποστροφή ή και μπορεί να αντιπαθήσει, είναι με τους ανθρώπους που είναι στενόμυαλοι, που έχουν άποψη χωρίς να έχουν γνώση…

Αυτούς τους ανθρώπους φροντίζει να τους απομακρύνει από κοντά του! Για να κερδίσεις την εύνοια ενός Τοξότη, αρκεί να τον προσεγγίσεις με έξυπνο χιούμορ, να φιλοσοφήσεις για λίγο μαζί του, ενώ παράλληλα χρειάζεται με αυθορμητισμό και κέφι, να διασκεδάσεις μαζί του!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γνωριμία με έναν Αιγόκερω δεν είναι και η πιο εύκολη περίπτωση, γιατί εκ των πραγμάτων δεν είναι και τόσο ανοιχτός ή κοινωνικός, αλλά δεν χαρίζει έτσι εύκολα και την συμπάθειά του στους ανθρώπους… Κατηγοριοποιεί τα άτομα που γνωρίζει στους αδιάφορους, στους αντιπαθητικούς και σε αυτούς που έχουν τις προοπτικές να τους συμπαθήσει…

Απομακρύνει από κοντά του τα άτομα που επιδεικνύονται, που λειτουργούν ανώριμα και που είναι επιφανειακά. Για να κερδίσεις την εύνοιά του, θα πρέπει να αφήσεις τον χρόνο να αποδείξει στον Αιγόκερω ότι η γνωριμία σας έχει καλές προοπτικές.

Επιπλέον, ο Αιγόκερως δείχνει μεγάλη συμπάθεια για τους ανθρώπους που έχουν στόχους, φιλοδοξίες και όραμα για τη ζωή, ενώ παράλληλα του αρέσει να έχει κοντά του άτομα που τον θαυμάζουν, τον εμπιστεύονται και τον στηρίζουν και στα δικά του βήματα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αντιπαθεί ποτέ ανθρώπους ο Υδροχόος, μπορεί να εκνευρίζεται, να φωνάζει αρκετές στιγμές, όμως σπάνια θα τον ακούσεις να εκφράζει την δυσαρέσκειά του για κάποιον… Είναι αρκετά κοινωνικός και θεωρεί ότι όλος ο κόσμος είναι η παρέα του…

Ακόμα και αν κάποιος τον ενοχλήσει, δεν θα δώσει και τόση σημασία και την άλλη μέρα μπορεί να τον δεις να κάνει και παρέα μαζί του! Από την πρώτη στιγμή που θα σε δει, αν σε συμπαθήσει θα σου το δείξει με τον πιο άμεσο τρόπο και δεν θα σου αφήσει περιθώρια για να αμφιβάλεις…

Αν θέλεις όμως να κερδίσεις ακόμα περισσότερο την εύνοιά του, αρκεί και εσύ από την πλευρά σου να δείξεις ελευθερία έκφρασης, αυθορμητισμό και να ταιριάζεις μαζί του επικοινωνιακά.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Μη σε ξεγελάει το ντροπαλό και ήσυχο ύφος του, γιατί ο Ιχθύς ξέρει με πολύ πλάγιους τρόπους να ελίσσεται! Μπορεί μόλις σε γνωρίσει να δείξει μεγάλη συμπάθεια, αλλά την άλλη στιγμή να μη θέλει να σε ξαναδεί ή να κάτσει να σε κακολογήσει…

Πιθανό είναι και το γεγονός να λειτουργήσει αρκετά συγκρατημένα στη γνωριμία σας και να μην σου δώσει εύκολα το «πράσινο φως», για να αντιληφθείς ότι όντως σε συμπάθησε…

Σε κάθε περίπτωση, ο Ιχθύς δεν είναι ευθύς, γι’ αυτό και δεν πρέπει να δώσεις και τόση σημασία στην πρώτη γνωριμία σας, αλλά θα πρέπει να αφήσεις το χρόνο να σου δείξει αν όντως έχει αναπτυχθεί μεταξύ σας αμοιβαία συμπάθεια!

Για να κερδίσεις την εύνοιά του, αρκεί να του δημιουργήσεις με τον τρόπο σου όμορφα συναισθήματα και να του εκφράσεις την ζεστασιά, το ενδιαφέρον και την εκτίμησή σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: