Είναι σίγουρο ότι άλλο πρόσωπο θα σου δείξουν και στην ουσία άλλα πράγματα θα νιώθουν από αυτά που σου δείχνουν. Μην περιμένεις να δείξουν αυτά που νιώθουν.

Παρθένος

Του αρέσει η ιδιωτικότητά του. Δε δίνει πληροφορίες για τον εαυτό του. Ακόμα και αν σου δώσει κάποια, ελάχιστη, πληροφορία, τελικά θα παραμείνει ένα μυστήριο για σένα. Είναι το ζώδιο της αυτοπροστασίας. Θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να εξασφαλίσει τη θέση του μέσα στη σχέση, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι τον ξέρεις 100%.

Θα μοιραστεί τον αληθινό του εαυτό μόνο με ανθρώπους που πιστεύει ότι είναι «οι καλύτεροι». Και, παραδόξως, οι αισθηματικές σχέσεις τους δεν κατατάσσονται ποτέ στις «καλύτερες».

Υδροχόος

Κατά βάσει ίσως να μάθεις πόσο ανυπόφορος ή δογματικός μπορεί να γίνει ενώ παράλληλα πλασάρει ένα προφίλ πολύ πιο προοδευτικό και δίκαιο.

Αν λοιπόν, θέλει φίλους ή εραστές στη ζωή του το καλύτερο είναι να κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο και να δώσει στους ανθρώπους «αυτό που θέλουν να πάρουν» από εκείνον.

Του αρέσει να έχει φίλους και δεν έχει καμία πρόθεση να δεσμευτεί σε κάτι περισσότερο από μια επιφανειακή εμπειρία. Ο Υδροχόος δεν ξέρει καν ο ίδιος ποιος είναι και συνήθως, αναλώνεται στην προσπάθεια να ανακαλύψει τον εαυτό του!

 

Ιχθείς

Ο Ιχθύς πολύ δύσκολα θα σου δείξει ποιος πραγματικά είναι, από την άποψη ότι είναι τόσο ευαίσθητος που θα μπει σε θέση άμυνας για να προστατέψει τον συναισθηματικό του κόσμο. Θα σου δείξει ότι νιώθει πράγματα για εσένα, αλλά μην περιμένεις να σου δείξει τις ελπίδες και τις φοβίες που νιώθει.

Έχει πάρα πολλές ανασφάλειες και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δε θα σου αποκαλύψει τις ανασφάλειές του για να μην τις εκμεταλλευτείς εσύ.