Όλο και μεγαλώνει η λίστα των αστέρων της showbiz που ανακοινώνουν μέσω social media ότι έχουν πέσει θύματα του κοροναϊού και βρίσκονται σε καραντίνα σπίτι τους.

Μετά από τον Τομ Χανκς, τη Ρίτα Γουίλσον, τον Ίντρις Έλμπα και την Όλγα Κιριλένκο, ακόμα ένας διάσημος προστέθηκε στη λίστα των κρουσμάτων.

Συγκεκριμένα ένας ακόμη σταρ, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους εκατομμύρια φαν της σειράς «Game of Thrones» ανά την υφήλιο, έκανε την δική του ανάρτηση, δηλώνοντας ότι βρέθηκε θετικός στον ιό που δοκιμάζει παγκοσμίως εκατομμύρια πολίτες.

Ο Κρίστοφερ Χίβγιου, που είχε υποδυθεί τον κοκκινομάλλη πολεμιστή «Τόρμουντ» στο «Game of Thrones, ανέφερε στην ανάρτησή του ότι επί του παρόντος βρίσκεται στην χώρα καταγωγής του, τη Νορβηγία, και έχει μπει σε καραντίνα με την οικογένειά του.

«Έχω μόνο ήπια συμπτώματα κρυώματος», επισημαίνει, συμπληρώνοντας πάντως ότι υπάρχουν άνθρωποι υψηλού κινδύνου, για τους οποίους η ίδια νόσος μπορεί να αποβεί καταστροφική.

«Σας ενθαρρύνω λοιπόν να είστε όλοι εξαιρετικά προσεκτικοί: Πλένετε τα χέρια σας, παραμένετε σε απόσταση 1,5 μέτρου ο ένας από τον άλλον, μπείτε σε καραντίνα. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να σταματήσετε την εξάπλωση του ιού. Μαζί μπορούμε να πολέμήσουμε αυτόν τον ιό και να αποτρέψουμε μια κρίση στα νοσοκομεία μας. Σας παρακαλώ, φροντίζετε ο ένας τον άλλον, διατηρείτε αποστάσεις και παραμείνετε υγιείς!» γράφει ο Χίβγιου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του στο Instagram: