ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι αυτό που λέμε «ελεύθερο πνεύμα». Θα κάνει ό,τι θέλει και όπως το θέλει. Δεν θα ρωτήσει την γνώμη κανενός και αν δεν συμφωνείς ή αν δεν τον συμπαθείς… ξίδι. Ούτε θα στεναχωρηθεί, ούτε και θα κάτσει να σκεφτεί, αν σε… πληγώνει ή αν μπορεί και να έχεις κάπου δίκιο. Αν σου αρέσει μένεις κοντά του, αν όχι, τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι αυτό που λέμε: «Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε». Μια ακόμα φράση που θα μπορούσε να ξεστομίσει είναι η εξής: «Πας να δεις αν έρχομαι;» Δεν τον συμπαθείς; Ε, δε θα βάλει τη γάτα του να κλάψει… Για την ακρίβεια, το πιο πιθανό είναι ότι δεν σε συμπαθεί ούτε εκείνος και θα στο πει κατάμουτρα, χωρίς ίχνος διπλωματίας ή τύψεων. Neeeext!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν του καίγεται καρφάκι τι πιστεύεις. Δεν τον νοιάζει. Δεν θα σε ρωτήσει ποτέ και δεν θα δεχτεί και καμία από τις συμβουλές σου. Θα σε έχει στον «πάγο» και έτσι και τολμήσεις να τον αμφισβητήσεις ή να τον κριτικάρεις, θα δεις ένα τόσο παγωμένο βλέμμα που θα «κοκαλώσεις» και φυσικά να περιμένεις ότι θα πάρεις μια πληρωμένη απάντηση που θα κάνεις πολύ καιρό να την ξεχάσεις. Έτσι κι αλλιώς ζει για να πηγαίνει κόντρα στους άλλους…