Ένας πασίγνωστος ηθοποιός του Χόλιγουντ, ο Τζάρεντ Λέτο, δεν γνώριζε τίποτα για την πανδημία του κοροναϊού που έχει κοστίσει και  αλλάξει τη ζωή, εκατομμύρια πολιτών σε ολόκληρο τον πλανήτη.

 

https://www.instagram.com/p/B81s36aHrr4/?utm_source=ig_embed

 

Ο πρώην Τζόκερ, όπως αποκάλυψε ήταν τις τελευταίες 12 ημέρες τελείως απομονωμένος, χωρίς κινητό, χωρίς ίντερνετ και είχε ουσιαστικά χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. 12 ημέρες μετά επιστρέφοντας, παρατηρεί ότι γύρισε σε έναν πλανήτη που δεν είχε καμία σχέση με εκείνον που άφησε πίσω του. Σύνορα κλειστά, ο κόσμος μέσα στο σπίτι του φοβισμένος και παντού ειδήσεις για τον νέο κοροναϊό.

«Ουάου. Πριν από 12 ημέρες ξεκίνησα έναν σιωπηλό διαλογισμό στην έρημο. Ήμασταν εντελώς απομονωμένοι. Χωρίς κινητό, χωρίς επαφές. Δεν είχαμε ιδέα τι συνέβαινε στον έξω κόσμο. Χθες επέστρεψα σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό.

Έναν κόσμο αλλαγμένο για πάντα. Αδιανόητο, τουλάχιστον. Λαμβάνω μηνύματα τώρα από φίλους και οικογένεια και από παντού σε όλον τον πλανήτη και ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει.

Ελπίζω εσείς και οι δικοί σας να είστε καλά. Στέλνω θετική ενέργεια σε όλους. Μείνετε μέσα. Μείνετε ασφαλείς» έγραψε ο Τζάρεντ Λέτο σε ανάρτησή του στο Instagram.

Ο 48χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής διαλογιζόταν, τη στιγμή που ο ιός μεταδιδόταν σε όλον τον κόσμο με ραγδαία ταχύτητα. 12 ημέρες ήταν αρκετές για «έναν κόσμο αλλαγμένο για πάντα» και αν θέλουμε να περιορίσουμε τη ζημιά, δεν έχουμε παρά να κάνουμε πράξη την τελευταία του συμβουλή: «Μείνετε μέσα. Μείνετε ασφαλείς».

 

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Τζάρεντ Λέτο, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς  του φίλους για την …πλήρη άγνοια που είχε για την πανδημία του κοροναϊόυ.

 

https://www.instagram.com/p/B90q7dpAnHW/?utm_source=ig_embed