Υλικά:

4 παντζάρια
1 πράσινο μήλο
2 καρότα
2κ.σ. κατίκι
4 αγγουράκια τουρσί
½ κ.γλ. πάπρικα γλυκια
1κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
3κ.σ. ελαιόλαδο
1 λεμόνι, τον χυμό και το ξύσμα του.
Αλάτι

Διαδικασία:

1.Καθαρίστε καλά τα παντζάρια και τρίψτε τα από την χοντρή πλευρά του τρίφτη.
2.Καθαρίστε, έπειτα, τα καρότα και το μήλο και τρίψτε τα και αυτά από την χοντρή πλευρά του τρίφτη.
3.Αφήστε τα μέσα στο σουρωτήρι για να στραγγίξουν καλά, περίπου 3 ώρες.
4.Κόψτε σε ροδέλες τα αγγουράκια τουρσί και αφού στραγγίξουν τα τριμμένα σας υλικά, βάλτε τα μεσά με τις ροδέλες σε μια σαλατιέρα.
5.Προσθέστε το κατίκι μαζί με την πάπρικα, το αλάτι, το γιαούρτι, το λάδι, το ξύσμα και τον χυμό του λεμονιού.
6.Ανακατέψτε καλά και είναι έτοιμη.