Η Αντελίνα Βαρθακούρη παραδέχθηκε σε συνέντευξή της πως αγαπάει τα κιλά της, την σιλουέτα της και πρόδωσε το στοιχείο που ο κόσμος αγαπά σε εκείνη.

Συγκεκριμένα η Αντελίνα Βαρθακούρη μεταξύ άλλων μίλησε για τα επικριτικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς για τη σιλουέτα της.

Πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα με καμπύλες να ξεχωρίσει σε ένα τηλεοπτικό σκηνικό με θηλυκό πρότυπο σε size small;

Ο σωματότυπος μου δεν με εμπόδισε ποτέ και σε τίποτα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι το τηλεοπτικό σκηνικό που καθορίζει το πώς θέλουμε να βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας.

Εγώ είμαι εντάξει με τα κιλά μου και με αγαπώ, ανεξαρτήτως του τι νούμερο θα δείξει η ζυγαριά.

Θέλω μεν να τα χάσω, γιατί νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου σε λιγότερα κιλά, αλλά αυτό είναι όλο. Δεν αισθάνομαι ότι ξεχωρίζει ή χαντακώνεται κάποιος εξαιτίας του βάρους του.

Αν έχεις κάτι να πεις, αν σε θέλει ο κόσμος, δεν έχει καμία σημασία το νούμερο του τζιν σου.

Παρ’ όλα αυτά, δεχθήκατε επικριτικά σχόλια για τη σιλουέτα σας; Τι κάνατε και τι έχετε να πείτε στις γυναίκες που έχουν καμπύλες;

Έχουμε τόσα πράγματα να ασχοληθούμε μέσα στο 24ωρο, που πραγματικά, αν καθόμασταν να δίνουμε σημασία στο τι λέει ο καθένας, αμφιβάλλω αν θα προλαβαίναμε να κοιμηθούμε!

Η ουσία κρύβεται στο να αγαπάμε τον εαυτό μας, σε όποια κιλά εμάς μας αρέσει. Μόνη σου στέκεσαι απέναντι στον καθρέφτη, εσύ ασκείς κριτική στον εαυτό σου.

Δεν πρέπει να είμαστε αυστηρές με την εικόνα μας, γιατί δεν θα είμαστε ποτέ ευτυχισμένες.

Και σε καμία γυναίκα δεν ταιριάζει η δυστυχία, με ή χωρίς καμπύλες.