Υλικά:

1 πακέτο μακαρόνια της αρεσκείας σας
250γρ. τυρί γκούντα
¾ φλ. παρμεζάνα
300ml κρέμα γάλακτος
1 φλ. νερό από τα μακαρόνια
1κ.σ. ελαιόλαδο
2σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
Αλάτι, πιπέρι
Λίγος ψιλοκομμένος μαϊντανός ή άνηθος

Διαδικασία:

1.Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία.
2.Κρατήστε ένα φλιτζάνι νερό από τα μακαρόνια που βράσατε.
3.Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίξτε το ελαιόλαδο, προσθέστε το σκόρδο και τσιγαρίστε το. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και αφήστε το μείγμα σας να σιγοβράσει. Βάλτε και το νερό που έχετε κρατήσει από τα μακαρόνια.
4.Έπειτα προσθέστε τα τυριά και ανακατέψτε μέχρι να αποκτήσετε μια πηχτή κρεμώδη σάλτσα. Αλτοπιπερώνετε και περιχύνετε τα μακαρόνια σας με την κρεμώδη σάλτσα. Ανακατέψτε καλά για να πάει παντού και πασπαλίζετε με λίψο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή άνηθο.