H AS Company με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο ανθρώπινο δυναμικό της και στο σύνολο των πολιτών της χώρας, θέτει ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας. Από την πρώτη στιγμή, ενεργοποιήσαμε έναν μηχανισμό επικοινωνίας των συνεργατών με το τμήμα προσωπικού 24ωρες το 24ωρο, παρέχοντάς τους αναλυτικές οδηγίες για την προστασία τους από τον ιό Covid19.

Διαθέσαμε υγειονομικό υλικό (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά) σε όλο το προσωπικό μας και πραγματοποιήσαμε ενημερώσεις από το γιατρό εργασίας. Εφαρμόσαμε άμεσα την εργασία εξ’ αποστάσεως όπου περισσότερο από το 60% των συνεργατών μας εργάζεται από το σπίτι (τηλεργασία). Αναβάλαμε επαγγελματικές μετακινήσεις, εκδηλώσεις και συναντήσεις, εφαρμόζοντας εναλλακτικές μορφές επικοινωνίας όπως την τηλεδιάσκεψη. Λάβαμε ειδικά μέτρα στο τμήμα Logistics για τη διαχείριση επαφών με τους οδηγούς μεταφορικών εταιρειών, ενώ διενεργούμε τακτικές απολυμάνσεις στα κεντρικά γραφεία, στο κέντρο διανομής και στο υποκατάστημά μας.

Επιπλέον, με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στην πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε, προβήκαμε στην εμπρόθεσμη καταβολή της μισθοδοσίας του μήνα Μαρτίου, για την έγκαιρη κάλυψη των τρεχουσών αναγκών των συνεργατών μας.

Με αποφασιστικότητα, ευελιξία και αίσθημα ευθύνης, η AS Company αποδεικνύει για ακόμη μία φορά έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο, δίνοντας προτεραιότητα στον άνθρωπο.

#menoumespiti