Μένουμε σπίτι. Το φτιάχνουμε όμορφο, άνετο και ξεκούραστο. Με δημιουργικότητα και φαντασία. Με ποιότητα και στυλ. Το γεμίζουμε με τα χρώματα και τα σχέδια της Άνοιξης για να το απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Σχεδιασμένη για τη σύνθεση ενός ξεχωριστού προσωπικού στυλ, η νέα συλλογή NEFNEF Homeware SpringSummer 2020, σήμερα περισσότερο από ποτέ, μας εμπνέει να φτιάξουμε το σπίτι μας ακριβώς όπως το θέλουμε!

Η νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Spring-Summer 2020 είναι πλούσια – σε σχέδια, χρώματα, prints, και διαστάσεις. Εμπνέεται από την παλέτα και την ανάλαφρη αίσθηση της άνοιξης και του καλοκαιριού. Είναι σχεδιασμένη για άνεση, χαλάρωση και ζεστασιά, στυλ και πρακτικότητα, ανανέωση με ποιότητα και ουσία. Εκφράζει τις διεθνείς τάσεις της μόδας και του design αλλά ταυτόχρονα “υπηρετεί” την  προσωπική έκφραση. Με οικολογική ευαισθησία και τα πιο φιλικά υφάσματα για το ανθρώπινο δέρμα σε λευκά είδη εξαιρετικής σχέσης ποιότητας τιμής.

Η άνοιξη κερδίζει έδαφος και η αναγέννηση της φύσης, γεμάτη χρώμα και ζωντάνια, μας εμπνέει να ανανεώσουμε το σπίτι μας με νέες, ανοιξιάτικες αποχρώσεις, ανάλαφρες υφές και δροσερά υφάσματα. Κάνοντας μικρές ή μεγάλες αλλαγές, η ατμόσφαιρα αλλάζει και μαζί της η διάθεσή μας! Ένα καινούργιο ριχτάρι, δύο μαξιλάρια με έντονα prints, ένα βαμβακερό χαλί με γεωμετρικά μοτίβα, αναπαυτικά πουφ, και καλάθια στα χρώματα της άμμου και το γαλάζιο του ουρανού, φέρνουν νέο αέρα στο καθιστικό μας. Μαλακά σεντόνια και κουβρ-λι σε έντονα χρώματα, ή σε μοντέρνες γήινες αποχρώσεις για περισσότερη ηρεμία, ή floral, έθνικ, με λαχούρια ή άλλα ζωηρά τυπώματα, συνθέτουν ένα υπνοδωμάτιο σαν όνειρο. Λινά και βαμβακερά τραπεζομάντηλα, ράνερ και σουπλά, χαρίζουν μια ανοιξιάτικη νότα στο τραπέζι, ενώ τα αξεσουάρ κουζίνας, πρακτικά και με στυλ, ομορφαίνουν έναν χώρο στον οποίο περνάμε πολλές δημιουργικές στιγμές.

Κάθε δωμάτιο βρίσκει τη δική του πνοή ανανέωσης στην νέα συλλογή στη νέα Collection Spring-Summer 2020 της NEF-NEF Homeware, κάθε στυλ βρίσκει τη δική του έκφραση στη δημιουργία προσωπικών χώρων σχεδιασμένων να τους απολαμβάνουμε κάθε στιγμή.

Οι σύγχρονες τάσεις:

To 2020 το Biophilia Design πρωτοστατεί, μια τάση που συνδέεται με την οικολογική συνείδηση και μεταφράζεται σε υλικά, χρώματα και σχέδια που πλησιάζουν τα στοιχεία της φύσης. Το πράσινο και το κίτρινο γίνονται πρωταγωνιστές, όπως και τα ζεστά φυσικά – neutral που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας Zen ατμόσφαιρας. “Θηλυκοί” τόνοι όπως το blush pink και το σάπιο μήλο, αλλά και πολλά μπλε, που θυμίζουν τη θάλασσα και τον ουρανό, χαλαρώνουν και γλυκαίνουν τις αισθήσεις. Η φύση “αποτυπώνεται” με κάθε τρόπο με πολλά floral – πάντοτε επίκαιρα – αλλά και φυλλώδη patterns.

Στον αντίποδα, οι έντονοι συνδυασμοί, τα contrasts, οι συνθέσεις διαφορετικών prints και χρωμάτων, επιτυγχάνονται εύκολα με διακοσμητικά μαξιλάρια και ριχτάρια.

Η εποχή των 60s & 70s συνεχίζει να κερδίζει το ενδιαφέρον στη μόδα και μαζί της συνεχίζουν τα γεωμετρικά σχέδια που φέτος αποτυπώνονται και στην Premium σειρά του Bedroom, δίνοντας και μοντέρνο χαρακτήρα στην εξαιρετική ποιότητα των βαμβακοσατέν.

Οι συλλογές Elements & Blue:

Δύο συλλογές που έχουν αγαπηθεί πολύ, κινούνται “ολιστικά” και με concept, εκφράζουν με πάθος η κάθε μία τη δική της αισθητική.

Μπλε – Το χρώμα της Ελλάδας και του καλοκαιριού! Το χρώμα της Μεσογείου. Καθαρό, ευεργετικό, ευχάριστο στο μάτι, ξεκουράζει, ταξιδεύει και αναζωογονεί. Σε πολλούς πολιτισμούς το μπλε θεωρείται το πιο προστατευτικό απ´όλα τα χρώματα. Η πολυπλοκότητα του απεικονίζεται από την ποικιλία των αποχρώσεων – από το πιο ανοικτό, που θυμίζει θάλασσα και ουρανό και δημιουργεί μια αίσθηση χαλάρωσης, μέχρι το πιο σκούρο που «αγγίζει» το γκρι, μίνιμαλ, formal, το πιο απλό και ειίναι ευχάριστο στα μάτια. Σε πολλούς πολιτισμούς το μπλε θεωρείται το πιο προστατευτικό απ’ όλα τα χρώματα.

Elements – Η πιο μινιμαλιστική συλλογή της NEF-NEF Homeware, υμνεί την κομψότητα της απλότητας και την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια. Λιτή στο σχεδιασμό, πλούσια στις ύλες της και με λεπτομέρεια στις ραφές, προτείνει σεντόνια από εξαιρετικά υφάσματα 250 κλωστών, βαμμένα και τυπωμένα με χρώματα reactive, κουβρ-λί με όμορφα κεντητά καπιτοναρίσματα σε βαμβακερά μαλακά υφάσματα και πετσέτες από long fiber νήματα για την τέλεια μαλακότητα και απορροφητικότητα.

Ανακαλύψτε σήμερα, τη νέα συλλογή Spring-Summer 2020 στο www.nef-nef.gr και ανανεώστε τη διάθεσή σας με τα υπέροχα είδη της NEF-NEF Homeware!