Υλικά:

500γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλο

Για την μαρινάδα:

1σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 πρέζα αλάτι
100ml ελαιόλαδο
½ κ.γλ. πάπρικα
¼ κ.γλ. δεντρολίβανο
¼ κ.γλ. ρίγανη

Διαδικασία:

1.Κόψτε με το μαχαίρι διαγώνια το φιλέτο σας σε μέτριες μπουκές.
2.Αναμείξτε όλα τα υλικά για την μαρινάδα.
3.Βάλτε τα κομματάκια σε ένα μπολ και αναμείξτε τα με την μαρινάδα. Αφήστε το μπολ στο ψυγείο να μαριναριστεί το κοτόπουλο για περίπου δύομιση ώρες.
4.Ψήστε το γύρο στο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά. Όταν πάρει χρώμα, γυρίζετε και από την άλλη. Θα είναι έτοιμος σε περίπου δέκα λεπτά. Αποσύρετε από την φωτιά και αφού κρυώσει, κόβετε, αν χρειάζεται, σε μικρότερα κομμάτια.