Σπίτι παραμένει και ο πολύτεκνος μπασκετμπολίστας Βασίλης Σπανούλης, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών για να προστατευτεί ο ίδιος αλλά και η οικογένεια του από τον κοροναϊό.

Ο Βασίλης Σπανούλης με αφορμή τον αυτοπεριορισμό και την απαγόρευσης της κυκλοφορίας, μίλησε στο MEGA και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου,

Ο ίδιος και η σύζυγός του Ολυμπία Χοψονίδου είναι κλεισμένοι στο σπίτι περίπου δυο μήνες, όπως είπε, αφού πρι από λίγο καιρό πραγ,τοποίησε χειρουργική επέμβαση στο πόδι του.

«Πολλά παιδιά, δεν ξέρω αν από την κλεισούρα προκύψουν κι άλλα»,  σχολίασε ο Νίκος Ευαγγελάτος με τον  Βασίλη Σπανούλη να απαντά: «Μπα, προσέχουμε».

«Γιατί τι άλλαξε;»  αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος με τον Σπανούλη να απαντά: «Ε, είναι αρκετά».

Δείτε πώς περιέγραψε τις μέρες που περνάει στο σπίτι με τη σύζυγό του και τα έξι παιδιά του, τα οποία μάλιστα έμπαιναν στο πλάΝο ενώ εκείνος έδινε συνέντευξη.

«Είμαστε καλά. Και εμείς σαν οικογένεια μένουμε μέσα στο σπίτι. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, περνάμε όσο καλύτερα και ευχάριστα μπορούμε μέσα στο σπίτι. Είμαι περίπου δύο μήνες μέσα, είναι πολύ όμορφο να έχουμε τα παιδιά μαζί μας.

Περνάμε όμορφα τον χρόνο μας. Παίζουμε, διαβάζουμε, βλέπουμε ταινίες, γεμίζουμε τον χρόνο πάρα πολύ όμορφα και περνάει η μέρα χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

Έρχονται και οι στιγμές της έντασης, είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα. Προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι. Ξέρετε, προσπαθούμε να συμβουλεύσουμε. Δεν έχω βγει καθόλου έξω, έχω και το εγχειρισμένο πόδι μου. Ό,τι κάνω, το κάνω μέσα στο σπίτι.

Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα μέσα από το σπίτι. Τηρούμε ευλαβικά το «μένουμε σπίτι”. Ακολουθούμε τις οδηγίες και τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση.

Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, σίγουρα υπάρχει κόσμος που πραγματικά βιώνει πιο δύσκολες καταστάσεις από τη δική μου, κόσμος που μένει σε πιο κλειστούς χώρους. Εμείς έχουμε την ευλογία να έχουμε ένα μέρος που μπορούν τα παιδιά να τρέξουν και να παίξουν περισσότερο. Καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου για τρέξιμο, περπάτημα και καθαρό αέρα.

Αλλά είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση και πρέπει όλοι να θυσιαστούμε για να την ξεπεράσουμε».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης :