Το Vodafone TV είναι εδώ και κάνει ΔΩΡΟ σε όλους τους συνδρομητές του μια ακόμη ταινία Disney κάθε μέρα για όλο τον Απρίλιο, προσφέροντας συναρπαστικές κινηματογραφικές στιγμές που άλλαξαν την Ιστορία του σινεμά, αλλά και γλυκές, ευφάνταστες ταινίες για όλα τα γούστα και τις ηλικίες. Μπορείτε να τις απολαύσετε, όποια στιγμή θέλετε μέσα από την τηλεόραση, το tablet ή το smartphone σας, στην ειδική On Demand κατηγορία DISNEY MOVIES.

Από τον μνημειώδη καπετάνιο Jack Sparrow που μας έκανε να αγαπήσουμε ο μοναδικός Johnny Depp στους «Πειρατές της Καραϊβικής», μέχρι την κινηματογραφική μεταφορά του παραμυθιού της όμορφης Μπελ η οποία προσπαθεί να λύσει τα μάγια του καταραμένου Τέρατος, κι από το animated αριστούργημα της Pixar, το πιο κλασικό ίσως παραμύθι του αιώνα μας, το «Ψάχνοντας τον Νέμο», μέχρι την Βασίλισσα του Χιονιού Έλσα που έκλεψε τις καρδιές μικρών και μεγάλων φίλων, 30 συγκλονιστικές ταινίες Disney έρχονται για να μας ταξιδέψουν Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα, όπως άλλωστε μας υπενθυμίζει και ο αγαπημένος μας Buzz Lightyear των Toy Story!

Με τη δύναμη, τα όνειρα και την αποφασιστικότητα των αγαπημένων κινηματογραφικών ηρώων οι οποίοι έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους στη δημιουργικότητα και τη φαντασία όλων μας, και με την αμίμητη αναπαράσταση των ανθρωπίνων συναισθημάτων του «Τα Μυαλά που Κουβαλάς», τους απολαυστικούς και ασυμβίβαστους χαρακτήρες της «Ζωούπολης» και το φαντασμαγορικό και ευρηματικό «Η Χώρα του Αύριο» με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Κλούνεϊ, το Vodafone TV φτιάχνει μια νέα κατηγορία με ταινίες Disney ΔΩΡΟ, οι οποίες άλλαξαν για πάντα το παγκόσμιο σινεμά.

Ο εμπορικός διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, Άρης Γεωργόπουλος, δήλωσε: «Στη Vodafone Ελλάδας δεν σταματάμε ποτέ να εμπλουτίζουμε τον μεγαλύτερο On Demand κατάλογο της αγοράς. Αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες για κατ’ οίκον ψυχαγωγία, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους συνεργάτες, παρόχους περιεχομένου, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες οικιακής διασκέδασης, ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης για όλους τους ανθρώπους, μέσα από τη διαδραστική και εξελιγμένη πλατφόρμα του Vodafone TV».

Οι συνδρομητές μας μπορούν να αναζητήσουν επίσης μια ανεξάντλητη επιλογή ταινιών στην κατηγορία ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, με συναρπαστικές, δημοφιλείς ταινίες που καλύπτουν μια τεράστια κινηματογραφική γκάμα. Από blockbusters, ταινίες δράσης και περιπέτειες που σάρωσαν τα ταμεία παγκοσμίως, γλυκές κινηματογραφικές προτάσεις για παιδιά και μεγάλους, ρομαντικές ιστορίες, κωμωδίες και βιογραφίες σημαντικών προσωπικοτήτων για κάθε γούστο και προτίμηση.

Ενώ, φυσικά, το συναρπαστικό περιεχόμενο και οι προσφορές του Vodafone TV δεν εξαντλούνται στην ταινιοθήκη μας. Με περισσότερες από 10.000 ώρες δωρεάν περιεχομένου, από αγαπημένες επιτυχίες και νέες ταινίες, όλες τις μεγάλες σειρές της HBO σε αποκλειστική πρεμιέρα, ντοκιμαντέρ με τη σφραγίδα των πιο σημαντικών δημιουργών του πλανήτη και την υπογραφή του National Geographic, δημοφιλή παιδικά για όλες τις ηλικίες, αλλά και shows, διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή για όλους τους συνδρομητές του Vodafone TV, η παραμονή στο σπίτι προσφέρει ευκαιρίες ψυχαγωγίας, διασκέδασης και δημιουργικότητας για μικρούς και μεγάλους