Ο Αντώνης Ρέμος, που πριν από μερικά βράδια έσπασε την καραντίνα μας και μας συγκίνησε με την μοναδική εκπομπή του στο Mega, έρχεται ξανά κοντά μας.

Το βράδυ της Ανάστασης ο σπουδαίος Ελληνας ερμηνευτής θα μας κάνει συντροφιά με τα όμορφα τραγούδια του.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ LIVE EXPERIENCE TOUR 2020Η sold – out συναυλία του Αντώνη Ρέμου – ANTONIS REMOS, αποκλειστικά στο Mega Tv.Μ. Σάββατο στις 00:20.

Δημοσιεύτηκε από Mega Tv στις Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020

Τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει, τραγουδήσει και απολαύσει από τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο αλλά και μοναδικές στιγμές ερμηνείες στα καινούργια τραγούδια του. Το Μega μεταδίδει σε μαγνητοσκόπηση  την πρόσφατη συναυλία του  καλλιτέχνη το Φεβρουάριο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Tae Kwon Do, στα πλαίσια του «Live Experience Tour 2020».

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά όπου για δύο ώρες ο Αντώνης Ρέμος και τα ντουέτα του με τον Μάνο Πυροβολάκη, την Μελίνα Ασλανίδου, την Μαντώ και την Καίτη Γαρμπή θα μας κάνουν παρέα και θα μας απογειώσουν.

Μετά την εκπληκτική βραδιά μου μας χάρισε στο Mega, με τους φίλους του και τις μοναδικές ερμηνείες, και με το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε σε όλη την Ελλάδα, ότι μένουμε σπίτι, αλλά είμαστε όλοι μια παρέα, ο σπουδαίος Ελληνας ερμηνευτής θα μας κρατήσει ξανά συντροφιά.

Ο Αντώνης Ρέμος αποκλειστικά στο MEGA αμέσως μετά την Ανάσταση, στις 00:10.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 24 Απριλίου θα έχετε την ευκαιρία να δειτε σε επανάληψη την εκπομπή «Μένουμε Σπίτι με τον Αντώνη Ρέμο και τα τραγούδια του».

Εκεί όπου ο τραγουδιστής είπε όμορφα τραγούδια, υποδέχθηκε διαδικτυακά τους φίλους του (Γιάννης Πάριος, Φοίβος, Γιάννης Βαρδής, Χρήστος Νικολόπουλος, Eros Ramazzotti) κι έστειλε το μήνυμα ότι στην καραντίνα και τις δύσκολες ώρες που περνάμε δεν είμαστε μόνοι.