Με τα παιδιά να διεκδικούν την προσοχή μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας και το επαγγελματικό μας e-mail να βομβαρδίζεται με ειδοποιήσεις, εξακολουθούμε να ανταποκρινόμαστε επιτυχώς στις υποχρεώσεις μας. Ευτυχώς, όταν πρόκειται για την πληρωμή της πιστωτικής μας κάρτας, μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε όποια στιγμή και αν το θελήσουμε. Με το i-bank Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας, εξοφλούμε τη δόση της κάρτας μας από το σπίτι, χωρίς αναμονή  και με ασφάλεια με τις πιο προηγμένες μεθόδους.

Ας δούμε πώς θα πληρώσουμε την κάρτα μας μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Μπαίνουμε στη σελίδα www.nbg.gr και πατάμε το κουμπί “Internet Banking – Είσοδος για ιδιώτες”, ώστε να βρεθούμε στη σελίδα εισόδου της υπηρεσίας.

Εκεί, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς μας, κάνουμε login και έχουμε στη διάθεσή μας ένα πλήθος τραπεζικών υπηρεσιών.

Από το μενού που εμφανίζεται στα αριστερά μας, επιλέγουμε την ενότητα “Κάρτες”. Εκεί μπορούμε να επιλέξουμε την πιστωτική κάρτα που επιθυμούμε να πληρώσουμε και να κάνουμε κλικ στην επιλογή “Πληρωμή τώρα” στο κάτω αριστερά μέρος του πλαισίου.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας την οθόνη πληρωμής όπου επιλέγουμε τον λογαριασμό από τον οποίο θα εξοφλήσουμε τη δόση μας.

Συμπληρώνουμε το ποσό και πατάμε “Συνέχεια” ώστε να βρεθούμε στην οθόνη επιβεβαίωσης.

Ελέγχουμε μια τελευταία φορά ότι τα στοιχεία που συμπληρώσαμε είναι σωστά και επιλέγουμε “Επιβεβαίωση”.

Η πληρωμή μας έχει ολοκληρωθεί!

Τώρα μπορούμε, αν το επιθυμούμε, να επιλέξουμε την “προβολή PDF” ώστε να αποθηκεύσουμε ή και να εκτυπώσουμε το αποδεικτικό της συναλλαγής μας για το προσωπικό μας αρχείο.

Δεκάδες υπηρεσίες με ένα κλικ

Οι δυνατότητες του web banking δεν περιορίζονται στην πληρωμή των δόσεων της πιστωτικής μας κάρτας. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε γρήγορα, εύκολα και αξιόπιστα ένα πλήθος τραπεζικών συναλλαγών που μέχρι τώρα μας οδηγούσαν στα τραπεζικά καταστήματα – και να αφιερώσουμε αυτό το χρόνο στην οικογένειά μας.

Μας προσφέρονται δυνατότητες εξόφλησης των λογαριασμών και των οφειλών μας, μέχρι και μεταφοράς χρημάτων, ενημέρωσης για το υπόλοιπο και τις κινήσεις μας, αλλά ακόμη και ανοίγματος νέου λογαριασμού και απόκτησης χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, χάρη στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank, με τη χρήση των οποίων μπορούμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Εκτός από χρόνο, εξοικονομούμε και χρήματα: Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Εθνικής Τράπεζας διατίθενται με μηδενικές ή ελάχιστες χρεώσεις, ενώ ταυτόχρονα μας επιτρέπουν να επωφελούμαστε από το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more συλλέγοντας πόντους για συναλλαγές που πραγματοποιούμε.

Δείτε με μια ματιά

Ενημέρωση για υπόλοιπα και κινήσεις
Πληρωμή Λογαριασμών
Online εγγραφή στις υπηρεσίες i-bank