Τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας μία μάσκα δείχνει η Βίκυ Σταυροπούλου παίρνοντας σκυτάλη από τον Σπύρο Παπαδόπουλο, στο νέο σποτάκι του υπουργείου Υγείας.

«Όχι, όχι, μην επιμένεις αγοράκι μου. Εγώ θα βάλω μάσκα που θα την φτιάξω μόνη μου», λέει η Βίκυ Σταυροπούλου στην αρχή του νέου σποτ, θυμίζοντας την εισαγωγή του σποτ με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος μέχρι σήμερα μας ζητούσε να μείνουμε όλοι σπίτι για να μείνουμε ασφαλείς.

Το «Μένουμε Σπίτι» γίνεται έτσι από αύριο στο μότο «Μένουμε Ασφαλείς», καθώς η άρση των μέτρων δίνει την δυνατότητα στους περισσότερους να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους με μερικές τροποποιήσεις στην ρουτίνα μας.

Στο νέο διαφημιστικό σποτ με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου, παρουσιάζονται απλές οδηγίες για την κατασκευή υφασμάτινης μάσκας με απλά υλικά στο σπίτι μας, καθώς και οδηγίες για τη σωστή χρήση  της, καθώς πλέον οι μάσκες θα είναι υποχρεωτικές σε συγκεκριμένες περιστάσεις.

Το βίντεο έχει αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Facebook ο και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πώς να φτιάξετε μόνοι σας υφασμάτινη μάσκα

«Απλές οδηγίες για να φτιάξουμε υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι μας. Φροντίζουμε πάντα να ακολουθούμε τις οδηγίες και στην εφαρμογή της μάσκας, και πάντα θυμόμαστε: πλένουμε τα χέρια μας συχνά και κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Βγαίνουμε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς»