Η Jennifer Lopez και η Shakira μάγεψαν το κοινό στο φετινό ημίχρονο του Super Bowl, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό μουσικοχορευτικό σόου, το οποίο όπως φαίνεται ήταν αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς.

Στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, οι δύο εκρηκτικές Λατίνες «ταρακούνησαν» το Hard Rock Stadium του Miami Gardens στη Φλόριντα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του Super Bowl.

 

Jennifer Lopez και Shakira έστρεψαν όλα τα βλέμματα πάνω τους, τόσο με το τραγούδι όσο και με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Ένα τέτοιο σόου δεν μπορεί παρά να είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και ατελείωτων ωρών πρόβας. Αυτό, το απέδειξε άλλωστε και η Jennifer Lopez ύστερα από το βίντεο που δημοσίευσε, από τις backstage πρόβες.

Όπως έγραψε κι η ίδια στο Instagram:

«Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι έχουν περάσει τρεις ολόκληροι μήνες από τότε. Τόσα πολλά έχουν συμβεί από τότε, αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας στιγμιότυπα από τις πρόβες με τους χορευτές και τη Shakira»

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση που έκανε η Jennifer Lopez στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις πρόβες της φετινής της εμφάνισης με την Shakira στο Super Bowl: