Κλοέ Σεβινί : Μανούλα για πρώτη φορά – Η πρώτη ανάρτηση με το μωρό

Την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της μοιράστηκε στο Instagram η Κλοέ Σεβινί αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και το όνομα που θα του δώσει
8 Μαΐου 2020 | 11:14

Τις τελευταίες ημέρες, η Κλοέ Σεβινί λαμβάνει χιλιάδες ευχές για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Η σταρ ήταν γνωστό πως επρόκειτο να γεννήσει στις 30 Απριλίου, αλλά η επίσημη ανακοίνωση για τα χαρμόσυνα νέα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τους εκπροσώπους της τα 24ωρα που μας πέρασαν.

Αυτό είναι το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της Siniša Mačković και η Κλοέ Σεβινί θέλοντας να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που παίρνει, έκανε την έκπληξη δημοσιεύοντας την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία.

 

Σε αυτήν η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο, θηλάζει το βρέφος της στο πλευρό του Siniša Mačković, ενώ μέσα από τη λεζάντα που συνόδευσε αυτό το τρυφερό στιγμιότυπο αποκάλυψε τόσο την ακριβή ημερομηνία γέννησης του παιδιού τους, όσο και το όνομα που θα του χαρίσουν.

«Καλωσόρισες στον κόσμο Vanja Sevigny Mačković. Γεννήθηκες στις 2 Μαΐου στην Νέα Υόρκη», έγραψε χαρακτηριστικά η Κλοέ Σεβινί βάζοντας στη λεζάντα και το hashtag #ilovemyboys που σημαίνει “αγαπώ τα αγόρια μου”, επιβεβαιώνοντας το φύλο του μωρού, ενώ ευχαρίστησε το προσωπικό της κλινικής που γέννησε για τη γενναιότητα και την ευγένεια και ευχήθηκε ευλογία και δύναμη στις οικογένειες που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, πρόκειται να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους.

 

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η Κλοέ Σεβινί

 

Πρόσφατα Άρθρα
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version